Ai grija cu tipul asta de baieti,daca are prieteni de genul asta sa isi bata joc fereste-te,nu musca momeala,te inteleg ca iti este simpatic dar nu te lua dupa aparente ca nu stii ce se ascunde in el, daca totusi il vrei poti sa te intalnesti cu el in particular ca amici, lasi timpul sa treaca si asa ajungi sa il cunosti mai bine inainte sa regreti, fii desteapta, daca vrea sa aiba o relatie cu tine iti dai seama din insistente nu doar ca ti-a zambit.Succes in dragoste si ai grija de tine ca rar mai intalnesti baieti de treaba si seriosi, sper ca te-am ajutat.
Il cunosc de mult timp si am fost amici si acum suntem si azi la scoala se tot uita la mine si eu la el
Ce legatura au prietenii lui cu asta? Daca tine la tine o sa ii potoleasca Si da in general daca te duce acasa inseamna ca te place si ca vrea sa se aproprie de tine.Da-i o sansa nu il judeca in functie de alte persoane Si puteti sa iesiti doar voi doi fara prietenii lui pentru ca nu cred ca sunt lipiti de el.
Sincer nu toti dintre prietenii lui fac asa, dar si o prietena de-a mea a stat cu el si au ras si si-au batut joc asa in primele 3 zile.
Poate sunt gelosi la asta te-ai gandit?pe prietenul tau pentru ca are pe cineva si ei nu...
Poate , dar nu prea cred desi prietenii lui arata foarte rau :o..Dar cred ca ai dreptate :*