Bună.
De unde scoateţi aberaţiile astea?
Corupere de minori, există. Dar mi se pare cam exagerat termenul de "pedofil". La vârsta de 16 ani fata nu mai este un copil ci un adolescent care se pregăteşte de maturitate, de a lua propriile decizii!
Baftă!
Pedofilia asta apare in sangele batranilor, ori ala are 27 de ani, e tanar, in floarea varstei. Nu e considerat pedofil si nici unul care corupe minore atat timp cat minora are discernamant asupra a ceea ce face si nu depune vreo plangere cum ca ar fi fortata sa accepte si sa raspunda avansurilor. Daca relatia decurga normal, fara lucruri impuse, nu poate fi vorba de pedofilie sau corupere.
DA. Si fata ar face bine sa-l evite. Nu cred ca tine o astfel de relatie. Poate te amageste si te atrage la inceput, dar dupa e mai rau.
Legal da! moral eu il consider doar un las, un looser, care nu e capabil sa seduca fetele de o varsta mai apropiata de a sa.si profita de copii(putem sai numim copii la 16 ani,nu?, sau adolescenti, cum vreti )fiind mai vulneravili...parerea mea.
Daca stie ca are numai atitia ani se poate dar,in cele mai multe cazuri,barbatii chiar daca intreaba sint mintiti si, in cazul tau, nu cred ca e o intimplare asta pentru ca ai fi constientizat si nu s-ar mai fi intimplat sa se dea la tine.Cred ca si tu,daca nu o faci de-a dreptul,macar tinzi sa-i stirnesti instinctele si te joci, cum s-ar spune, cu fundul gol pe linga penisul in erectie.Ai toata vina iar el are vina doar ca, ori nu stie ce virsta ai, ori merge mai departe si asa stiind ca nu poate fi tras la raspundere daca fata vrea. Dumnezeu cu mila.
Da.o colega de-a mea de 12 ani a fost dezvirginata de unul de 22 deci...cred ca te-ai prins.
RodicaGabriela întreabă:
George0197 întreabă: