Sunt destul de puțini cei care înțeleg că o femeie stă cu un bărbat pentru că vrea ea. Nu pentru că o obligă el. (și bărbații la fel, bineînțeles)
Ce ai povestit tu aici, e un bărbat extrem de posesiv și nesigur pe el. Iar o femeie care acceptă așa ceva din partea lui, probabil că își merită soarta.
Noroc că puține femei ar accepta să fie tratate așa. Probabil cele cu prea puțină minte.
O căsătorie sau o relație între un bărbat și o femeie, nu înseamnă o condamnare pentru nici unul dintre ei.
Chiar sunt curioasa sa vad cum o sa fie daca atunci cand seful imi vorbeste eu ma uit pe pereti ca sa nu par interesata de vorbele lui :-)
Pai o iubești cu adevărat ai încredere in ia 100% de ce ai mai fi gelos? N-are rost serios atâta timp cât o iubești cu adevărat nu mai are rost sa fi gelos și altele
Asta e nașpa, ca de multe ori femeia nu iubește în aceeași măsură, asa ca te poți trezi oricând solo, totul depinde de tine. Imediat te va citi dacă e deșteaptă, și își va da seama ca ești un om "slab", nesigur pe el,și cu multe insecuritati,pe lângă "calitatea " de posesiv în relație.
Trebuie sa faci cumva sa fi mai sigur pe tine în astfel de relatii,te vei consuma foarte mult dacă te vei gândi mereu la asta, si daca ii spui și zice ca tine,e posibil dacă e rapandula sa facă ca ea, din păcate trebuie sa acceptam și sa fim conștienți ca o femeie nu este proprietatea noastră. Femeile frumoase de obicei înșală cel mai mult, de multe ori sunt doar frumoase și atât, de aici și vorba "de frumoasa e deșteaptă, de deșteaptă e frumoasa " dar asa cum înșală multe tipe, și ogramada de tipi o fac la rândul lor, e o chestie de noroc,, sinceritate, seriozitate, fidelitate și educație sa găsești una in care sa nu te însele, multe nu le au, asa ca vei fi posesiv degeaba.
L-ar considera mai degrabă pămpălau, după felul cum i-o spune dar și posesiv, ce-i drept.
Oricum, dacă vrea să-l înșele îl va înșela oricum, no matter what.
Sa zicem ca ar fi mai degraba un pact de loialitate reciproca intre cei doi, nu neaparat o rugaminte personala din partea barbatului. Oricum sunt destule femei care chiar evita pe cat posibil sa bage in seama mai mult decat e cazul pe alti barbati. Iar aceste femei mi se par cele mai fidele!
In primul rand barbatul ala are o problema mare. Se teme foarte mult, nu are incredere in el etc.
Cred ca situatiile expuse reprezinta un test pentru relatie, daca femeia iubeste atunci va ramane fidela, daca nu atunci... barbatul ei va trebui sa fie constient ca relatia are multe lipsuri...