| beauty a întrebat:

Daca un cuplu incepe sa isi vorbeasca urat, sa se injure la nervi, dupa care se impaca si se poarta de parca nimic nu s-a intamplat si se iubesc. Este ceva normal intr-o relatie, oare intre cei doi chiar exista dragoste, iubire?

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

Draga @beauty, este destul de normal a intr-un cuplu sa exista asa fel de momente, crede-ma, te inteleg foarte bine, evident ca aceste injuraturi sa nu fie scoase din limite, ca de altfel nu aveti rabdare, pur si simplu trebuie sa exista in afara de dragoste, atractia sexuala, si respectul, si evident ca sa va dati seama la vorbele scoase, ca confrom proverbului :,, vorba dulce mult aduce'', dar daca spui o vorba la nervi atunci acea vorba poate sa strice totul, deci aveti rabdare unul cu altul, nu pierdeti ce aveti in maina,

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde de educatia fiecaruia. Eu de exemplu am fost eduata ca este urat sa ii vorbesti urat unui om, sa-l injri sau sa-l jignesti. Asa ca oricat de nervoasa as fi nu injur si nici nu accept sa fiu injurata. Am intalnit insa cupluri, cu educatie mai precara, carora nu li se parea nimic anormal sa se jigneasca si sa se injure. Presupun ca multi vazusera asa ceva acasa intre parintii lor si li se parea un comportament normal.
Cred ca pana la urma conteaza compatibilitatea intre nivelurile de educatie. Eu n-as putea sta cu un barbat care m-ar trata urat la nervi, fiindca prin educatie mi se pare foarte grav.

| monyk a răspuns:

Buna, se mai intampla.Si eu am patit sa am un astfel de prieten, dar am terminat relatia cu elsad...in orice cuplu exista certuri, dar in mod normal intr-o relatie trebuie sa existe respect, iubire si comunicare, nu ar trebui sa existe injuraturi in niciun caz, depinde acum de fiecare, si eu ma mai certam cu fostul dar nu ne injuram, insa certuri au fost destul de multe si mari. Unii trec repede peste cearta si uita vorbele spuse la nervi, oricine spune vorbe la nervi care apoi le regreta, eu de exemplu mereu am iertat dar nu am uitat.

| Arthur a răspuns:

Intr-un cuplu cand dispare respectul reciproc totul e pierdut.
Dragostea apare si dispare, dar respectul trebuie sa ramana.
Este o scuza in perioadele de nervozitate, stres, cand totuşi cealalta persoana nu trebuie să fie pisăloagă şi mai bine e sa pastreze un pic de liniste daca nu gaseste cuvintele potrivite pe moment. Important e ca aceste momente incarcate sa nu se succeada prea des.
E o falsa idee ca lipsurile materiale conduc la aceste momente, sa stiti ca si cei care au mult mai mult decat le trebuie trec prin aceleasi momente.

| simoSTAR a răspuns:

Mm... certuri... e normal sa fie dar nu as accepta injuraturi ca la usa cortului.cum sa sarut gura care ma "spurca "?

April
| April a răspuns:

"Supararile iubirii
Sunt ca ploile cu soare:
Repezi, dar cu cat mai repezi
Cu atat mai trecatoare"
George Toparceanu

| Sოﺁℓε a răspuns:

Probabil certurile vin de la mai multe dc este problema ta acum?

| pendula a răspuns:

Daca injurati asa. prematur aiurea e ok atata timp cat nu va injurati unul pe altul, certurile si injuraturile va ajuta sa va descarcati exact ca si lacrimile... deci. parerea mea e ca totul e ok doar incercati sa lasati unul de la altul ca totul sa fie bine happy va urez mult noroc amandurora

| miauu a răspuns:

nu e normal
chiar deloc
asa am avut si eu si la un moment dat l-am lasat m-am saturat
sia cuma il iubesc dar nu mai mergea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-o relatie de cuplu nu exista cearta, ceva nu functioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cearta e ceva normal.fiindca este dulce impacarea. dar injuraturi si vorbe urate? nu cred ca sunt potrivite.nu cred ca merge; ia treci incoace sa te f, ca te iubesc in p. a matii, sa nu-ti dau si vreo doua.beauty,cu regret dar nu cred ca e bine. o scuza, o mangaiere, o imbratisare si o impacare frumoasa, da. mi se pare normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este iubire dar nu multa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA eu asa cred pentru ca alfel nu va-ti mai impaca nu? Sunt casatorita da 4ani am 23de ani si iti spun ca nu e normal sa va injurati sau sa va spuneti vb urate, dar e cevaNORMALsa va certati. In fiecare cuplu sunt discutii fel si fel, dar daca e iubire toate trec, cat despre respect, eu zic ca se castiga .A.si faptul ca "nimic nu s-a intamplat"demonstreaza faptul ca nu se baga-n seama certulile si ca nu conteaza acun decat momentul. daniela