| butt3rfly16 a întrebat:

Daca un fost prieten cu care am pastrat o prietenie frumoasa,ca de la sora la frate, are ocazia sa se apropie de mine, discutam deschis si imi spune ca poate s-ar mai putea intampla ceva intre noi pentru ca e chimie.Eu i-am spus ca este imposibil,deoarece prefer sa il am alaturi mult timp de acum incolo decat sa il pierd definitiv.Dar ceva in interior stia ca asta va urma sa zica,dar mi-e teama si nu vreau sa imi para rau.El mi-a spus ca imi va ramane alaturi mereu,indiferent de imprejurari, dar tin la el si ma afecteaza mai orice la adresa mea din partea sa.Acea relatie pe care am avut-o in urma cu 2 ani, s-a terminat pentru ca eu nu tineam la el si nu imi placea felul lui de afi.Insa acum rad cu el si ma simt bine si nu imi doresc sa pierd aceasta legatura vreodata.Ce ar trebui sa inteleg? Cum sa reactionez? Multumesc,

Răspuns Câştigător
| PsychologyCupid a răspuns:

Asculta, problema ta e foarte des intalnita.Trebuie sa intelegi, niciun baiat nu isi doreste DOAR sa fie prieten cu o fata, se poarta asa de bine cu tine fiindca te vrea doar pentru el. Daca tu il respingi si spui ca nu vrei sa-l pierzi ca prieten, ORICUM il vei pierde. Cand o sa isi gaseasca o alta iubita, o sa taie legaturile cu alte fete, se va raci prietenia cu orice fata si tu o sa realizezi ca esti cu ochii in soare, asteptand dupa el sa se termine relatia sa poti sa fii tu cu el. Tu ai locul in fata in momentul asta, el te vrea pe tine. Profita de faptul ca un baiat are ochi doar pentru tine si acorda-i o sansa. Daca nu o faci, vei regreta. Te vei gandii mereu ca poate era facut sa fie de lunga durata. Daca observi ca e imposibil sa mearga relatia, asa cum la inceput ati devenit prieteni, o sa deveniti din nou. Nu-l dezamagi, daca il tot respingi, nu o sa te mai intrebe si o sa te lase balta, cautand alte fete care sa fie cu el. Daca chiar iti doresti sa aflii cum te simti, gandeste-te la el si apoi la alta frumoasa impreuna cu el, sarutandu-se si facand dragoste. Daca suporti imaginea din capul tau si nu te afecteaza, nu cred ca tii la el deloc. Daca te face nervoasa, chiar si putin, inseamna ca e ceva si trebuie sa actionezi, sa bati fierul cat e cald. Va doresc mult noroc amandurora happy

5 răspunsuri:
| Bubulin4ik a răspuns:

Pur si simplu asculta-ti inima!
Daca il ai aproape de suflet crede-ma, ca o sa-ti fie si mai bine linga el, asta vii soarte voastra sa fiti impreuna!
Va doresc sa fiti fericiti, si sa intelegeti ca sunteti facuti unul pentru altul!
Multa dragoste si Bafta!:*Aveti grija de voi si de relatia voastra!

| lolylolypops a răspuns:

Hey,asculta-ma am trecut prin asta! Da-i o sansa sa fiti impreuna, daca va simtiti bine impreuna poate va fi ceva intre voi daca nu nu dar stabiliti de la inceput sa va pastrati aceasta prietenie in cazul in care relatia nu va merge! Te pup! funda?puppy dog eyes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramai la acesf stadiu, tie iti place ideea de a fi iubita de el, nu i poti raspunde la fel. Fiti pprieteni. Daca simti ceva imi mult discutati. Stai o per departe de el, vezi ce simti cu adevarat, apoi ia o decizie.

| DarkTheory a răspuns:

Tinel langa tine si da-le incolo de tentatii...

| simonafrumoasa a răspuns:

Nici nu a trebuit sa citesc tot si am inteles ca iubirea pluteste in aer.