anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un penis de 16-17-18cm, e prea mare pentru dimensiunile unui vagin obisnuit si provoaca durere daca este introdus tot, de ce femeile vor sa aiba un prieten cu un penis cat mai mare? Ceva nu se leaga aici

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Oare cine a reusit sa te prosteasca in asa masura incat sa crezi si sa consideri/accepti ca fiind valabila aceasta gogomanie? Se poate doar presupune ca numarul femeilor care doresc asa ceva este destul de mic fiind probabil in jur de 1 din 4-5 femei. Dimensiunea vaginului ca adancime medie d.p.d.v statistic si medical se situeaza in jurul valorii cuprinse intre 9 si 12 cm. Incearca sa judeci cu mintea ta si vei trage concluzia corecta. Sanatate!

9 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Intotdeauna este mai bine sa o ai mai mare decat media, decat mai mica, si cine zice invers se minte si amageste. E ideal sa ai un penis intre 13-17, oricum nu intra tot in interior, oricum in majoritatea pozitiilor intra doar jumate, degeaba o ai mica.

Din experientele proprii nu exista "sa stie ce sa faca cu ea", e doar chestie de preludiu, si chestie de timp. Trebuie sa existe un preludiu de 5-10 minute, si cand incepe actul sexual sa dureze macar 15 minute, nu exista "sa stii ce sa faci cu ea", pentru ca nu ai de facut ecuatii matematice, totul tine de timp. Daca te termini repede, trebuie sa te incarci repede sa poti face macar 3 partide, totul tine de TIMP.

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Pai cum faci? Pentru ca, daca ar fi sa am preludiu de 10 minute, pai eu ma termin de 5 ori doar in preludiu, ce act sexual sa mai fac laughing

| Frank51 a răspuns (pentru anonim_4396):

De 5 ori in 10 minute? Este posibil sa ai o problema, care se numeste ejaculare precoce happy

La preludiu in mod normal nu trebuie sa te termini, eu pot face preludiu de 15-20 de minute in care includ petting si ajung pe la 50% excitatie, la prima partida ce-i drept mai mult de 5 minute nu rezist, pot sa prelungesc schimband pozitia sau cu pauze de 15-20 de secunde. La al doilea deja se schimba treaba, cu pauze pot ajunge la 20 de minute. Depinde foarte mult ce femeie ai, unele se termina greu altele usor, am prins una care se termina mai repede decat mine, si trebuia sa renuntam la preludiu, dar am prins una care se termina abia la partida nr 3, ceea ce este obositor.

| NotNamed a răspuns:

"femeile vor un penis cat mai mare" este o informație total eronata.
Din nefericire pentru majoritatea barbatilor, femeile prefera un penis ce depaseste dimensiunile medii, conform cercetarilor facute de Universitatea din California Los Angeles si de catre Universitatea New Mexico.
Acest studiu a dezvaluit ca femeile prefera un penis cu o lungime de 15, 8cm si cu o grosime de 12 cm pentru relatiile pe termen lung.
Si, atunci cand vine vorba de o aventura de o noapte, ele prefera o lungime a penislui de 16 cm si o grosime de 12 cm.
Lungimea unui vagin normal se situează undeva intre 7cm si 16cm. Daca introduci ceva mai lung se poate dilata si lungii mai mult sau pur si simplu sa nu mai o poți tu introduce pana la un punct, ca in cazul unei virgine cu himenul stramt.

| tzionut a răspuns (pentru NotNamed):

Domnul meu de curiozitate cum ai masurat tu grosimea penisului de 12 cm? Daca ii ziceai circumferinta intelegeam, diametru inteleg, dar grosime al naibii sa fiu eu daca inteleg. Iarasi cand spui lungimea ce anume masori? De la cap pana la baza? Masori inclusiv partea interioara sau nu? Spre exterior unde ai uretra sau partea opusa?
Personal nu m-a interesat niciodata lungimea si nici nu am avut inca plangeri pana acum...

| awspam a răspuns (pentru tzionut):

Daca omul e femeie desi e barbat intelege el ce spune, nu am inteles nici eu dar acum ca ai scris tu mi-a picat fisa

| tzionut a răspuns (pentru awspam):

Cu toata stima. In poza profilului este un barbat, deci presupun ca este un barbat.
Cand citezi niste cercetari si dai date concrete, macar si precizeaza metoda de masurare nu doar rezultatele.
Cu totii gresim, chiar si eu uneori. Important e sa realizam unde gresim, ca sa nu repetam greseala.

| lulufunny6766 a răspuns:

Nu ca nu esti rasputin

| Lare13M a răspuns:

Sunt femeie, si crede-ma ca lungimea cat mai mare degeaba o ai daca nu stii ce sa faci cu ea. Nu prefer o lungime cat mai mare, ci un partener cat mai bun, mai mult de 80% din actul sexual conteaza preludiul, daca stii sa il faci cat mai bine, deja femeia e aproape satisfacuta. sunt atatea cazuri de barbati care au o lungime foarte mare, dar nu prea au habar ce sa faca cu ea si atatea cazuri in care barbatii au o marime mai mica, dar iti dau placere la nivel inalt, deci... lasati astea cu marimea, serios.