| Ronnie35 a întrebat:

Daca un tip imi zice la telefon: "te pup", dar am vorbit doar o singura data cu el, ce sa cred?
Buba e ca acesta este iubitul unei vecine de-ale mele cu care ma inteleg bine. Sa-i spun?

14 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Dupa gandirea asta, ar fi trebuit sa iti frece o injuratura, nu?

| Ronnie35 explică (pentru DeathIncarnate):

Bine ca esti tu mai destept/desteapta.
Am pus si eu o intrebare... Acum trebuie sa-mi sariti in cap?!

| Dyanita a răspuns:

Parerea mea este ca nu-i nimica grav. Poate fi doar genul de baiat care vorbeste asa cu fetele.

| neutrino a răspuns:

Pupa-l si spune-l si vecinei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pup si eu sigur vreau sa fiu cu tine.

| Madayna a răspuns:

Nu ai ce sa-i spui vecinei tale ca nu s-a dat la tine, multi baieti termina asa o convorbire desi au iubite, este ceva normal.

| RexCuParuCret a răspuns:

E o formula de incheiere...

| Cupcake a răspuns:

Mai mult ca sigur era doar prietenos.

| anonim38 a răspuns:

Draga mea, adolescentii din ziua de azi au mai tot timpul in vocabular cuvintele"te pup" deci a fost doar prietenos in niciun caz nu vrea sa fie cu tine ca sigur la asta te gandeai! Te pupic

| Ronnie35 explică (pentru anonim38):

Hmmm...adolescentii din ziua de azi? La 26 ani mai esti adolescent? Eu stiu ca nu.

| anonim38 a răspuns (pentru Ronnie35):

Draga,Ronnie,fac referire la raspunsul pe care i l-ai dat lui DeathIncarnate, nu e normal ca la 27 de ani sa pui astfel de intrebari, adica tu cu aceasta intrebare demonstrezi ca n-ai avut nicio relatia dar esti tare in gura, lasa tupeul pana convingi pe cineva ca meriti sa te respecte.O seara buna!

| Ronnie35 explică (pentru anonim38):

Dar de unde ai dedus ca am 27 ani?
Ceea ce ai spus tu, nu are nicio legatura, in fine.
Hai s-o lasam balta.

| EffieStone a răspuns:

Nu e nimic ciudat, e doar un gest de revedere

| Love_Flori_1995 a răspuns:

Poate asa spune el "la revedere", nu mi se pare anormal. Acum depinde si de context si de discutia pe care ati avut-o.