| zuzu_4658 a întrebat:

Daca un tip insurat se uita dupa tine, inainte sa stie ca tu il placi se dadea la tine te intreba de prieten. se baga in seama cu tine. iar acum cand stie ca si tu il placi face pe indiferentu. dar el se uia dupa tine cand te vede ca esti tu mai indiferenta at te baga in seama dupa aia cand vede ca vb cu el te uiti la el at face el pe indiferentulaughing voi ce ziceti...ma place nu? face asta numai sa ma amageaska sau?{eu am 17 el are peste 28big grin}?:*:*

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

El se joaca cu tine ca pisica cu soarecele! Si o sa-i cazi in gheara! Dar numai el are de castigat! O amanta este o iubire subterana, frustranta! Nu cred ca ti-ai dori asa ceva! Omul are tot ce vrea acasa. Tu... ce poti sa-i dai in plus?

| Anca a răspuns:

Tu realizezi ce vorbesti aici?
In primul rand tu esti minora, iar el e om in toata firea!
Daca se forta un pic iti era tata.
Las-o balta!
In primul rand e insurat, in al doilea se joaca cu tine si in al treilea singura care va iesi in pierdere esti tu.

| tyana a răspuns:

Pai daca e casatorit ce mai conteaza toata istoria relatata de tine? Pe primul loc tot sotia va ramane in sufletul lui, iar restul simple "incidente" trecute in bogatul sau palmares de cuceritor! Nu te baga in asa ceva, fii fata isteata si nu iti complica viata pentru ca vei avea mult de suferit.Intelepciune multa iti doresc!

| Mina a răspuns:

Ce conteaza? E INSURAT! Ti-ar placea sa ai o familie si o pustoaica de 17 ani sa flirteze cu sotul tau? Nu vreau sa fiu rautacioasa, ci doar sa te fac sa vezi lucrurile exact cum sunt!

| axel007 a răspuns:

El ar vrea sa aiba o aventura cu tine dar ii este jena si frica in acelasi timp.sa nu te raneasca pentru ca vei suferii iar lui ii va fi mila dupa aceea...

| ungurubulan a răspuns:

Se joaca cu tine nu cred ca-si pune minte cu tine mai ales ca are nevasta...

| angel_5676 a răspuns:

Acum ati inceput si cu tipii insuratilaughing voua va plac cam toti asa-i?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite. asa. stricati casnicii. barbatii. sunt sa zic asa. mai porci. daca o femeie/fata il curteaza. crede ma. se baga happy risca. depinde acum cum gandeste el.