| GrungyCacti a întrebat:

Daca un tip vorbeste cu mine doar despre sex desi nu il cunosc de mai mult de doua zile este un semn rau?
Daca zice ca nu poate sa foloseasca prezervativ este un semn rau?
Daca deja imi spune ca abia asteapta sa ne mutam impreuna este un semn rau?
Daca imi zice sa imi gasesc alt loc de munca intr-un alt oras pentru a fi impreuna cu el este un semn rau?

Am un bad feeling. Imi puteti spune daca exagerez sau nu? Astea sunt lucruri normale? Asa incepe o relatie in ziua de azi? sad

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si da si nu. Sa zicem ca da, sa speram ca nu.

O relatie ar trebui sa se bazeze pe iubire, cum este si frumos. Ei bine, aceasta iubire se formeaza in urma cunoasterii acelei persoane. La inceput, este doar o atractie. Ca baiat sa ii zici unei fete aceste lucruri la inceput este normal (oarecum) dar este si foarte urat. Pai in 2 zile... este numai atractie fizica, el vrea doar sa isi consume energia sexuala. In mod normal si frumos (zic eu) ar trebui sa va cunoasteti bine, sa stii ce fel de persoana este si el la fel despre tine, sa vorbiti macar o luna si abia apoi sa va hotarati ce faceti. Apoi dupa un timp cand sunteti pregatiti sa incepeti si viata sexuala dintre voi doi. Dar nu asa in doua zile. Asta este mai mult... o dorinta, nimic mai mult.

Deci dupa mine, nu sunt lucruri normale. Tu ar trebui sa te simti bine intr-o relatie. Cand nu te simti... nu este bine. Deci asigura-te ca indiferent ce faci, te simti bine. Acum legat de acea persoana... zic sa o lasi putin mai moale, imi pare cam disperat omul.

13 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Scurt si la subiect:
E semn ca tot ce urmareste de la tine este sexul.

| Sofer a răspuns:

Cam tot ce ai zis de la început pana la sfârșit e semn rău. Îți trebuie timp sa cunoști pe cineva.

| Crackman a răspuns:

Nu este deloc.
Faci cum vrei tu

| Irinel15123532 a răspuns:

Iesi din aceasta ''relatie''. Din tot ce ai expus, cred ca poti deduce singura ce doreste acel ''barbat'' de la tine. Acum 10 ani nici nu se concepea ideea sa vorbesti despre asa ceva dupa 2 zile de ''relatie''. Nu mai exista valori morale.
Un barbat care doreste un viitor cu tine, care doreste o relatie frumoasa bazata pe incredere si respect, nu se va comporta asa.
Te-a intrebat vreodata ce simti? Ce lucruri iti place sa faci? Ce pasiuni ai? I-a pasat de tine ca persoana, ca suflet, sau doar fizicul tau este important?
Iti sugerez draga prietena, sa ai mult mai multa grija cu ce oameni stai pe langa tine.
Invata sa citesti oamenii si adevaratele lor intentii, faptele vorbesc mai mult decat vorbele.
Asteapta pana la casatorie inainte de a intretine relatii sexuale, aceasta nu doar ca iti va intari casnicia si o va consolida, dar este ca o sita, cine doreste ceva cu adevarat serios cu tine, va astepta pentru ca te vrea pe tine ca un intreg, nu doar fizic, iar cine doreste doar fizicul tau va pleca pentru ca nu ii oferi sex, si va pleca acolo unde il va primi.
Citeste noul testament, Hristos te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, multe semne rele. nu pare un baiat serios te vrea pentru... ar trebui sa va cunoasteti mai bine si apoi sa discutati lucruri de genu nu asa poola in phizda gata fata.

| Dana2103 a răspuns:

Da da da
Nu, nu e normal

| Catalin77945 a răspuns:

Cauta-ti alta relatie

| Iuliana2018 a răspuns:

Cred că e cazul să zici "pas" - unii oameni nu te merită.

| Tokyo44 a răspuns:

Cred ca 95% este un semn rau. Nu poti sa ei decizii importante atat de repede. Testeaza inainte.

| Hannah06 a răspuns:

Dap, normal ca nu incepe asa. O relatie incepe prin cunoastere reciproca. Vrea doar sex. Nu se vorbesc lucruri asa de intime dupa 2 zile.
Asculta red flagurile ca o sa iti para rau daca nu.

| JuliaMariJuliaMari99920 a răspuns:

Îl cunoști de două zile, vorbiți doar despre sex..iti spune să îți schimbi locul de munca să fiți mai aproape, deja? E un om toxic 100%, plus ca ai spus și tu că ai o senzatie rea
În primul rând o relație bună nu începe așa și în al doilea rând, e asta ce-ti doresti? E băiatul la care ai visat? Te vei mulțumi doar cu sms -uri legate de sex si atât? Cred ca vei ajunge sa regreți dacă nu pui punct acum

| Jei729bd a răspuns:

Nu e normal, probabil vrea sa iti faca rau sau e un obsedat sexual, dai block ca sa nu ajunga mai rau

| XxAndreixX30 a răspuns:

Îți dai seama ca e un semn rău, dacă el zice ca nu poate sa folosească un prezervative înseamnă că vrea să își dea drumu în tine ca asta vor bărbații în general pentru ca se simt mai eliberați și cu greu găsesc femei care sa accepte asta și după te lasă în stradă ca s-o plictisit de tine și te trezești ca o sa ai o sarcina nedorită și nu cred ca ai vrea asta... Dacă vrea el deja sa va mutați ai grija sa nu îți facă rău și sa te ducă nu stiu unde ca sunt foarte periculoși unii bărbați, eu zic sa numai vorbești cu el și căutați unu cu care te cunoști de mult timp care îți poate fii loial sa existe înțelegere între voiși sa te iubească.