Nu am inselat, nu insel, si nu voi insela! pentru. daca "nu iti mai ofera ce vrei u``, ii dai papucii si numai dupa poti cauta asta in alta parte! dc s-ti bati joc:s de persoana respectiva?! nu am inteles niciodata mentalitatea asta! modul asta de gandire!
@farapozevarog, crezi ca inselandu-l pe celalalt, rezolvi ceva? Mai bine discutam clar si la obiect, si daca nu se mai poate face nimic, ne despartim de comun acord, si fiecare isi vede de viata lui.
Eu am inselat dar eram prea mic sa o numesc inselat. Nu as face chestia asta chiar daca am 1 viata si este a mea si pot face ce vreau cu ea pentru ca decat Dumnezeu ma judeca dupa ce mor si pe pamant judecatorul ) in rest eu zic ca este ok daca inseli dar sa nu ai fam si copii atunci este super aiurea pentru ca ai ales o femeie\barbat cu care sa faci o fam si copii etc. Ciusss
Nu as face asta nici daca ar fi ultimul lucru de pe pamant care l-as putea face ...Nu e frumos sa faci asta si mai ales daca esti sau este vorba despre o fata. Cand inseli nu dai dovada de maturitate ci de prostie ...este un lucru oribil si eu ti-as pune urmatoarea intrebare : Tu ai accepta sa fi inselata? cu siguranta raspunsul tau va fi Nu categoric deci nu o face mai bine sa ai un prieten in plus pe care sa te bazezi decat un dusman daca intelegi ce vreau sa zic pppopiki
@st3lu07: Nu, nu intreb din propria experienta, adica eu nu am inselat.Inselatata, da, am fost si vroiam sa stiu cam de ce inseala cineva...
Pai motivul unic ar fi ca as fi un tampit,un prost,un idiot,un kkaatt,un dobitoc,un gunoi,un jeg,un penibil,un nimic,un imputzit,etc,etc,si ca nu merit sa ma mai tina Pamantul, daca mi-as insela iubita, partenera de viata, si in general cu cine sunt in momentul ala.Multumita?
In general se inseala din curiozitate,Omul e supus pacatului,Sti zicala Ochi vad inima cere, la inceput 2, 3, 4, ani nici nu poti concepe sa i-ti inseli iubita,dar dupa ceva timp devine monotonia, si automat dorinta de ceva nou, bineanteles asta este influentata mult si de conjuctura in care se afla barbatul respectiv.Cred ca asa e si la femei.PA
S-au sunt problemele vieti de familie De ex. amandoi din cuplul respectiv muncesc mult iar unuia nu ai mai arde de, prosti,, celalalt find mai rezistent la stres oboseala mai,, virinel,, merge in alta parte,
Tu acum intrebi ipotetic sau din propria experienta? De obicei oamenii inseala din dorinta de a se bucura de cat mai mult in acelasi timp,este o dorinta nebuneasca,dar ce conteaza cand te bucuri de doua sau chiar trei partenere/parteneri,motivele sunt diverse: motivul placerii, motivul financiar, motivul curiozitatii etc
Mi-am inselat iubita de cate ori am avut ocazia, sincer nu am cautat asta doar s-a ivit... puteam fi prost ca sa refuz? u ce ai fii facut in locul meu poate la cateva pahare de vin sauin cazul tau de suc
•ღ♥→MaDuTzA←♥ღ întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: