anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca v-ati prinde sotia/iubita in pat cu cel mai bun prieten, ce ati face?

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și oare de ce s-a ajuns aici?
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Cu individul aș termina orișice relație. În rest de depinde de la caz la caz. Ce numești iubită? Corect ar fi să zic, parteneră sexuala respectiv concubină. Aș încerca să găsesc alta, înainte de a termina cu respectiva. Problema cu nevasta este ceva mai complicată, în funcție de un complex de factori și de situații concrete. Oricum nu aș mai avea același respect pentru ea, din ce în ce mai puțin, spre aproape silă.

| ruPfashu a răspuns:

Iti dau un sfat, si e valabil pentru toti: In momente de tensiune si nervi, prima idee care iti vine in cap, abandoneaz-o!

| VadTot a răspuns:

Sincer n as vrea sa patesc asa ceva
dar in ziua de azi cind nu te mai poti mira de cite ti se pot intimpla.Cred ca in prima secunda ai ramane un pic blocat si fara nici o reactie pe moment deci cred ca este greu de raspuns la o astfel de intrebare.Este Genul de intrebare la care trebuie sa trei prin asa ceva sa poti raspunde Deci Ce ai putea face decit sa iesi linistit din casa dupa ce ai dat drumul la gaze si in urma ta sa lasi o bircheta aprinsa pe scrumiera din bucatarie din coltul mesei off glumeam.laughing)

| mihaibr11 a răspuns:

Salut! Cred ca dupa soc, as iesi din camera sa nu fac vreo prostie si mi-as continua drumul, mult mai atent la cine e in preajma mea. Pt ca instinctul nu-i un sfatuitor prea bun.

| ciresicaSiatat a răspuns:

Te-as chema pe tine

| PredatoR a răspuns:

Prima data m-as uita dupa ceva cu care as putea sa-l pocnesc pe fraier, daca nu gasesc nimic... ma duc si-l bat cu mana goala pana uita cum il cheama (daca nu stia ca e aia cu mine, poate ar fi scapat dor cu o mana ruptalaughing), ei nu i-asi face nimic, in cel mai rau caz daca as fi foarte nervos i-as da o palma si as impingeo (n-are rost sa dai intr-o fata indiferent cat de curva ar fi, ca daca ii dai una o bagi la terapie intensiva) da' din momentul ala nu mai am ce discuta cu ea...

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

L-as castra...straight face

| DavidDj a răspuns:

Sincer iti spun ca daca mi s-ar intampla asa ceva pe ea as bate-o iar pe prietenul meu cel mai bun:NIMIC, am fi in continuare cei mai buni prieteni.Pt ca fete gasesti peste tot dar un tovaras adevarat 1la 100000 gasesti

| NimeniDeNicaierii a răspuns:

Daca as pati asa nu as avea nimica cu ei, as avea ceva cu mine pentru ca eu sunt de vina, eu i-am ales pe amandoi si eu as cauta toporu' da sa imi dau eu cu el in cap nu lor... happy

| pitcrv a răspuns:

asta dovedeste ce prieten ai si ce iubita
eu daca as fi in locu tau as terminao cu amandoi din clipa aceia ar muri pentru mine si nu as mai avea ce discuta cu ei
un prieten bun nu indrazneste sa gandeasca la asemenea lucru dar sa il mai si faca

| LexUTz a răspuns:

Le-as face o cafea si as sta cu ei la tigara de dupa. happy

| Maxxie a răspuns:

Asi intra in camera acolo asi lua parul ceva de pe acolo cuieru iasi bate paman2!

| AnnyXD a răspuns:

Ai patit-o? deci e super nastpa

| SlickAdy a răspuns:

M-as uita in jur sa vad daca am in apropiere toporu sau vreo drujba cevalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Eusinimenialtabuzz a răspuns:

Nu uita Indiferenta doare ce-l mai tare de ce sa te injosesti asa totul in viata sa plateste. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As discuta cu el sa vad care sunt problemele din relatia noastra de a ajuns aici. Orice problema are o rezolvare. Daca el a riscat o aventura cu cineva si din anturajul meu inseamna ca a riscat si sa ma piarda pe mine, constient fiind de acestea. Oricum tot la mine se intoarce. Daca vreia ceva serios cu tipa respectiva se despartea de mine ca sa fie cu ea, corect?

| patriciamj a răspuns:

Scandal mare...