Cred ca m-as baga si eu in discutie si as vedea daca am motive de gelozie. sau nu .
Atata timp cat intre voi exista sentimente puternice, si mai ales respect si incredere, nu vad de ce ai reactiona impulsiv. A purta o conversatie( si chiar a cocheta) cu o persoana de sex opus de cele mai multe ori nu inseamna acelasi lucru cu a dorii sa iti inseli partenerul...
...Asa ca doar tu poti decide cum reactionezi in fata acestei situatii destul de neplacute pentru oricine
MULTA BAFTA!:*:*:*
A-si face pe pasiva/daca te bagi o sa spuna ca esti geloasa daca nu atunci ca nu-l iubesti...revine el daca te iubeste daca nu lasa gasesti pe altul.
Pai nu stiu atata timp cat noi doi ne iubim nu cred ca m-ar parasi pentru o alta fata...incearca sa nu mai fii asa impulsiva pentru ca vei avea multe de pierdut:*
Vorbind il surprind adesea, ca doar nu e mut. Cochetand nu cred ca l-am vazut, dar nu cred ca as face urat. As interveni in discutie si finut i-as arata doamnei/domnisoarei ca el e al meu.
Bai, nu cred ca trebuie sa fii atat de IMPULSIVA, pana la urma nu ti-ai pus amprenta pe el, nu scrie numele tau pe el, si daca nu-i dai putina libertate, si o sa te certi cu el din orice, o sa zica ca esti o nebuna paranoica, si pa si la revedere.
lasa-i si lui o anumita libertate.si nu-mi spune ca iti e frica sa nu ti-l fure alta, daca e sa ti-l fure, ti-l fura oricum, si daca esti geloasa si impulsiva si daca nu.
ANOnMm întreabă:
Negativ1243 întreabă:
anonim_4396 întreabă: