Nu vad nimic de ras in asta,dimpotriva!
Inseamna ca ai avut alte prioritati,inseamna ca esti o persoana selectiva si matura!
Faptul ca nu te-ai avantat ca orbul si-ai preferat sa astepti e un lucru demn de lauda,in nici un caz un motiv de ras.
Vor rade doar saracii la minte sau smecherasii de cartier, nici o persoana de calitate nu va aduce vreo acuza in cazul tau!
Sa nu te rusinezi, n-ai intarziat cu nimic, ai amanat doar, asteptand momentul si fata ideala!
Ce te face sa sustii cu atata sarguinta ca virginitatea lui a fost o alegere si nu un rezultat al altor factori? Il cunosti de undeva?
Nu spun ca ar trebui sa-i fie rusine, spun doar ca nu inteleg pe ce iti bazezi afirmatiile.
Presupuneri fac, logic.
Si prefer partea plina a paharului, sunt o optimista cronica!
Oricum, indiferent de motive, si tu si eu avem aceeasi parere, faptul ca la 21 de ani este virgin nu e de blamat, e in regula.
Daca avea 31 de ani sau 41, atunci era mai grav, nu?
Sexul e bazat pe instincte. Daca o persoana alege si isi doreste asta, isi poate pastra virginitatea pe toata durata vietii, din punctul meu de vedere. Nu e un comportament tipic pentru mamifere, dar nu as zice nici ca e grav, cum nici pierderea virginitatii la o varsta frageda nu cred ca e atat de grava pe cat suntem suntem tentati sa credem. As inclina mai repede sa cred ca circumstantele in care iti pierzi virginitatea la o varsta frageda sunt mult mai importante decat varsta in sine. Cunosc fete si baieti care si-au pierdut virginitatea pana la varsta de 13 ani iar acum sunt indivizi perfect functionali (perfect e doar un fel de a spune, totul se rezuma la perceptia fiecaruia) in societate.
Da, suntem de acord, nu are de ce sa-si faca griji. Singura problema e ca va avea de furca cand va dori sa-si inceapa viata sexuala, asta daca nu va gasi partenera potrivita.
Probabil circumstantele nu i-au fost deloc favorabile, dar asta nu-i motiv sa se simta complexat, suntem perfect de acord.
Ce va face de acum incolo, ramane de vazut.Banuiesc ca simtea nevoia sa depaseasca intr-un fel impasul psihologic si a apelat la noi, postand intrebarea lui aici.
Sa speram ca va avea norocul unei partenere plina de rabdare si ingaduinta!
Esti cool! Nu este de ras. Au mai fost si alti baieti virgini pana la 25 ani, cand s -au casatorit.
Uneori poate conta foarte mult, depinde, cum spunea cineva …varsta conteaza. Virginitatea pana la o anumita varsta poate oglindi oarecum caracterul, personaliatea persoanei respective.
Pai pana la urma nu e chestia de ras sau de "cool". Fiecare face ce vrea, fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea.Tu stii cand e momentul potrivit asa ca nu trebuie sa te intereseze sa faci asta pentru ca rade unul, altul de tine sau ca o sa fii mai cool! Mda si am citit cateva comentarii.Copiii de 13 ani care nu stiu nici tabla inmultirii rad.Generatia de "aur"!
Daca astepti persoana potrivita pentru acest pas, atunci este de apreciat. nu de ras.
Este un lucru normal, avand in vedere ca e recomandat sa ne incepem viata sexuala de la 19-20 de ani. Si nu e nimic de ras in asta.
Am un prieten de 22 de ani, care e virgin..prima data am cam ras de el(stiu ca a fost urat din partea mea) :*
Nu am avea de ce rade... poate chiar nu ai considerat momentul potrivit pana acum sau nu ai gasit persoana potrivita!
Nici de ras, nici "cool" nici nimic.
Doar postarea e jenant de penibila, fara rost.
Simti nevoia sa atragi atentia lumii cu asa ceva? Crezi ca vei atrage vreo fata doar spunandu-i ca ai 21 si inca esti virgin? Pentru ca acesta nu este decat un mic, foarte mic, detaliu din viata unui om, si pe cine crezi ca v-a interesa acum viata ta sexuala? aia lipsa.
N-ai decat sa stai virgin si pan' la 54 de ani din partea mea, pentru ca pe nimeni nu intereseaza mai, omule, mai.
Nu este nimic de ras... chiar de apreciat... probabil ca te-ai axat pe altceva in afara inceperii vieti sexuale