| emilinhooo a întrebat:

Daca va zic ca sunt virgin la 21ani. Ati rade sau e cool sau? feteleee?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu vad nimic de ras in asta,dimpotriva!
Inseamna ca ai avut alte prioritati,inseamna ca esti o persoana selectiva si matura!
Faptul ca nu te-ai avantat ca orbul si-ai preferat sa astepti e un lucru demn de lauda,in nici un caz un motiv de ras.
Vor rade doar saracii la minte sau smecherasii de cartier, nici o persoana de calitate nu va aduce vreo acuza in cazul tau!
Sa nu te rusinezi, n-ai intarziat cu nimic, ai amanat doar, asteptand momentul si fata ideala!

| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Ce te face sa sustii cu atata sarguinta ca virginitatea lui a fost o alegere si nu un rezultat al altor factori? Il cunosti de undeva?

Nu spun ca ar trebui sa-i fie rusine, spun doar ca nu inteleg pe ce iti bazezi afirmatiile.

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Presupuneri fac, logic.
Si prefer partea plina a paharului, sunt o optimista cronica!
Oricum, indiferent de motive, si tu si eu avem aceeasi parere, faptul ca la 21 de ani este virgin nu e de blamat, e in regula.
Daca avea 31 de ani sau 41, atunci era mai grav, nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Sexul e bazat pe instincte. Daca o persoana alege si isi doreste asta, isi poate pastra virginitatea pe toata durata vietii, din punctul meu de vedere. Nu e un comportament tipic pentru mamifere, dar nu as zice nici ca e grav, cum nici pierderea virginitatii la o varsta frageda nu cred ca e atat de grava pe cat suntem suntem tentati sa credem. As inclina mai repede sa cred ca circumstantele in care iti pierzi virginitatea la o varsta frageda sunt mult mai importante decat varsta in sine. Cunosc fete si baieti care si-au pierdut virginitatea pana la varsta de 13 ani iar acum sunt indivizi perfect functionali (perfect e doar un fel de a spune, totul se rezuma la perceptia fiecaruia) in societate.

Da, suntem de acord, nu are de ce sa-si faca griji. Singura problema e ca va avea de furca cand va dori sa-si inceapa viata sexuala, asta daca nu va gasi partenera potrivita.

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil circumstantele nu i-au fost deloc favorabile, dar asta nu-i motiv sa se simta complexat, suntem perfect de acord.

Ce va face de acum incolo, ramane de vazut.Banuiesc ca simtea nevoia sa depaseasca intr-un fel impasul psihologic si a apelat la noi, postand intrebarea lui aici.
Sa speram ca va avea norocul unei partenere plina de rabdare si ingaduinta!

29 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu vad nimic de ras prin asta...e chiar cool

| thalyslly a răspuns:

Tine-o tot asa
iti recomand un site
ddc forum.ro

| Emilian65 a răspuns:

Esti cool! Nu este de ras. Au mai fost si alti baieti virgini pana la 25 ani, cand s -au casatorit.

| Grimmjow69 a răspuns:

Uneori poate conta foarte mult, depinde, cum spunea cineva …varsta conteaza. Virginitatea pana la o anumita varsta poate oglindi oarecum caracterul, personaliatea persoanei respective.

| Kalla a răspuns:

"ie naspa"

| Maxim96 a răspuns:

Nu vad nimic rau in asta

| Cristiann25 a răspuns:

Pai pana la urma nu e chestia de ras sau de "cool". Fiecare face ce vrea, fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea.Tu stii cand e momentul potrivit asa ca nu trebuie sa te intereseze sa faci asta pentru ca rade unul, altul de tine sau ca o sa fii mai cool! Mda si am citit cateva comentarii.Copiii de 13 ani care nu stiu nici tabla inmultirii rad.Generatia de "aur"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil o sa-ti calc pe urme deci n-am de ce sa rad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt virgina, ce zici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cul. Eşti o raritate.

| Foxyyyy a răspuns:

E foarte cool, tine-o tot asa.

| Madayna a răspuns:

Nu e nimic de ras, e chiar de apreciat.

| AndyLavy a răspuns:

Daca astepti persoana potrivita pentru acest pas, atunci este de apreciat. nu de ras.

Răspuns utilizator avertizat
| AnnonnyMa a răspuns:

Sincer radlaughing). Dar. eu am 13 ani, e si normal sa rad din nimiclaughing

| sufletdeing3r a răspuns:

Este un lucru normal, avand in vedere ca e recomandat sa ne incepem viata sexuala de la 19-20 de ani. Si nu e nimic de ras in asta.

| Hazer a răspuns:

Bravo! E de apreciat! Se vede ca esti un barbat matur!

| AlexandraRock15 a răspuns:

Am un prieten de 22 de ani, care e virgin..prima data am cam ras de el(stiu ca a fost urat din partea mea) :* laughing

| J0ker1999 a răspuns:

Nu e de ras, e de apreciat, doar cei redusi mintal sau prea tineri vor rade!

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Nu e nicio problema, eu nu as refuza un baiat ca tinehappy

| lupuvesel a răspuns:

Doar fetele pot fi virgine.

| mady20300 a răspuns:

Nu am avea de ce rade... poate chiar nu ai considerat momentul potrivit pana acum sau nu ai gasit persoana potrivita!happy

| ҡıҡαıɗεʀ a răspuns:

Nici de ras, nici "cool" nici nimic.
Doar postarea e jenant de penibila, fara rost.
Simti nevoia sa atragi atentia lumii cu asa ceva? Crezi ca vei atrage vreo fata doar spunandu-i ca ai 21 si inca esti virgin? Pentru ca acesta nu este decat un mic, foarte mic, detaliu din viata unui om, si pe cine crezi ca v-a interesa acum viata ta sexuala? aia lipsa.
N-ai decat sa stai virgin si pan' la 54 de ani din partea mea, pentru ca pe nimeni nu intereseaza mai, omule, mai.

| 15092000 a răspuns:

Nu este nimic de ras... chiar de apreciat... probabil ca te-ai axat pe altceva in afara inceperii vieti sexuale

| thinkTwice123 a răspuns:

E mai rău să fii prost decât virgin laughing deci îi "cul''

Întrebări similare