Pai vb si u cu ea. Daca doar va intalniti pe strada nu o sa ajungeti nicaieri
Succes!
Si mie mi s-a intamplat sa vad un tip peste tot pe unde mergem. l vedeam in scoala, in parc, pe strada, in mall, la mc donald`s.
In fiecare zi il vedeam.Ne uitam unul la altu, ne zambeam in senm de "iar? iar ne intalnim?" si fiecare isi vedea de drumul sau. Cu toate ca mi se parea interesanta ideea de a avea atat de multe in comum cu o persoana cu care nu vorbisem niciodata...nu am avut curiozitatea de a vorbi cu el.Era cu 2 ani mai mare decat mine...in clasa cu verisoasa mea.Nu imi era greu sa intru in vorba cu el.cu toate ca puteam foarte usor.
Daca tu simti ca ai regreta ca nu ai intrat in vorba cu ea in cazul in care nu v-ati mai intalni...atunci ia-ti inima in dinti.si data viitoare opreste-o pe strada.Intreaba-o cat e ceasul.Indicat ar fi sa ai deja ceasul sau telefonul in mana...pentru a-i da de inteles ca nu te intereseaza de fapt ora...ci efectiv doreai sa intri in discutie cu ea
Nu imi pot da seama daca ceea ce simti tu pentru ea este chiar dragoste sau doar o atracte fizica. E buna ideea lui andreig, dar inainte de a o pune in practica, incearca sa o abordezi in vreun fel, sa faceti cunostiinta pentru ca nu stiu daca iti va scrie imediat inapoi daca nici nu te cunoaste. E adevarat ca iubirea vine cand te astepri mai putin dar si iubirea asta are ceva special: cateodata mai trebuie sa o si cauti daca intarzaie. Fa cunostiinta cu ea daca ideea cu biletul nu ti se pare ok si apoi, daca va veti imprietenii, incearca sa ii vorbesti despre sentimentele tale si intreab-o daca nu ar vrea sa incercati ceva impreuna... mai du-i niste flori din cand in cand... dar ai grija sa nu aiba alt iubit. Mult succes!
by Psihoyounger
Tinand cont ca nici nu ati schimbat 2-3 vorbe, ci doar v-ati intalnit pe strada, nu cred ca ceea ce simti tu este dragoste, ci atractie, si ar trebui sa iti faci curaj si sa vorbesti cu ea... cine stie ce iasa... Succes.
Tinand cont ca nici nu ati schimbat 2-3 vorbe, ci doar v-ati intalnit pe strada, nu cred ca ceea ce simti tu este dragoste, ci atractie, si ar trebui sa iti faci curaj si sa vorbesti cu ea ... cine stie ce iasa ... Succes.
Tinand cont ca nici nu ati schimbat 2-3 vorbe, ci doar v-ati intalnit pe strada, nu cred ca ceea ce simti tu este dragoste, ci atractie, si ar trebui sa iti faci curaj si sa vorbesti cu ea ... cine stie ce iasa ... Succes.
Cred ca faci o confuzie intre a fi indragostit si a iubi. Dupa parerea mea tu esti foarte indragostit si singura posibilitatea de a afla daca si ei ii place sau se simte atrasa de tine este sa o abordezi cumva.Intr-una dintre intersectarile privirilor voastre, profiti de ocazie si i te prezinti, poate fi ceva de genu:"Buna! Numele meu este..., ne stim din vedere "ma rog, poti gasi o formulare mai dupa stilul tau. Dar cumva trebuie inceput!
Succes!
Ce chestie interesanta nu o cunosti dar totusi o iubesti ...scrie`i un biletel frumos si cand treci pe langa ea, cand va lipiti, da`i`l in mana si mergi mai departe fara sa te uiti in urma... si daca ea iti va scrie la randul ei inseamna ca te place sper ca am fost de ajutor
Pai nu ai cum sa o iubesti, e doar atractie, dupa un timp indelungat intr-o relatie serioasa poti spune ca o iubesti...
Bafta!
Daaa! te iubeste am vazut si eu cazuri din astea dar ii este rusine. fa u primul pas. vb cu ea pe mess pentru inceput .sau daa nu ai id fa rost de el
Nu o poti iubi asa doar cand o vezi...asta inseamna ca o placi nu ca o iubesi inca...pai asta doar u poti sa afli..., uneori se poate sa te placa si ea, dap ca sa fi sigur incearca lucrul urmator:incearca sa o saluty cand o mai vezi si apoi dupa mai multe faze din astea oprestete cu ea la o vorba si incearca sa-i ceri numarul de telefon ...bafta!, vezi ce iese.