Voi răspunde strict cu ceea ce cred eu. Eu am un bărbat mai mare decât mine pentru că mi-am dorit să simt protecție și să am ce sa discut cu el. Pentru mine e un bărbat matur care știe ce vrea de la viață. Diferența dintre noi e de câțiva ani. Daca ar depăși 10-20 de ani cu siguranță ar fi și lupta dintre generații. Nu mă incadrez acolo. Cel puțin, eu nu m-aș vedea cu cineva mai mic deoarece nu ar putea să îmi asigure echilibrul de care am nevoie. Nu țin cont de lume, țin cont de ce simt.
Am pus aceasta întrebare, fiindca vad ca e o standardizare care strica relatiile dintre oameni, am văzut exemple de barbati de 40 de ani care erau foarte iresponsabili și au părăsit femeile cu care aveau și copii dar am văzut persoane la 18-20 de ani care știu ce vor și muncesc, eu as zice ca bărbații în vârstă profita de tinerețea fetei și sunt imaturi ca se incurca cu o fata care le-ar putea sa fie fiica, dacă unul de 18 ani se îndrăgostește de o fata de 22 de ani nu poate sa fie cu aceasta din cauza unor standarde care o conving pe ea sa creadă ca toți cei de 18 ani sunt imaturi și alege pe unul de 45 care e îmbătrânit fizic dar are X5 și apartament.
Unele " puștoaice " au nevoie de un " tatuc " mai versat în sex și cu ceva " mălai " în saci dacă se poate!
Pentru ca femeia e o creatura pragmatica al carei prim obiectiv e siguranta, se va orienta catre cel care crede ea ca-i va oferi acea siguranta. Cum se cuantifica siguranta in acceptiunea ei? Prin grosimea portofelului, iar un barbat mai in varsta e mai probabil sa aiba portofelul gros, decat unul mai tanar.
Pentru ca femeia se maturizeaza mai repede decat barbatul.
Logic ar trebui sa aiba aceleasi idei despre viata, in asemenea situatie.
Desi nu este o regula.
Nu crezi ca aceasta cultura în care au trăit și parintii le-au educat prost, sper în viitor sa vad femeia de 30 de ani cu bani care sa aleagă un barbat de 20 de ani care este în dezvoltare adică sa fie o diversitate și sa nu mai fie o regula
Eu cred ca e doar un mit, femeile de 25 de ani se îmbracă indecent și pun story cu posteriorul pe insta dar băieții de 16 ani invata, lucreaza partime și își ajuta parintii la treaba
Eu nu sper nimic. Femeia e femeie si asa va ramane. In functie de cum ii convine va fi ori "progresista" ori conservatoare, la fel de usor cum pocnesti din degete. Iti va vorbi cu ardoare despre egalitatea intre sexe, iar in clipa urmatoare iti va spune ca barbatul trebuie sa-i asigure securitate financiara.
Varsta conteaza pentru ca un barbat mai invarsta cu cativa ani e mult mai experimentat decat unul de aceiasi varsta cu ea.
Foarte rar gasesti barbati cu adevarat inteligenti si maturi care au o varsta mica 20-25... De aceea o femeie cauta un barbat 25+ ca e mai trecut prin viata, stie sa se comporte cu femei, are un status, are o cariera, o siguranta, etc...
Nu știu ce sa spun, vad multi la 30+ care au avut copil cu una și au parasit-o, ori ca au bătut femei, ori au probleme cu băutura și agresivitate samd, într-adevăr cei sub 25 sunt mai "feminini" non-violenti poate și mai inculți însă comparativ cu generațiile trecute nu sunt niște brute periculoase, bine ma refer la niggari aia sunt alta mâncare de peste, vorbesc de români
Iar cariera, statutul social samd nu ar trebui sa conteze, un barbat nu se uita la statutul femeii nu? Parca iubirea trebuie sa fie necondiționată