| Marisela_3214 a întrebat:

Daca viata persoanei iubite ar depinde de viata voastra. V-ati da viata pentru ea?

Răspuns Câştigător
| Laviy a răspuns:

Cu siguranta, daca as iubi acea persoana extrem de mult as face orice sa fie in siguranta, as da orice inclusiv viata mea...Pentru ca eu cand ma indragostec pun suflet in acea relatia si ma implic foarte mult, asa ca nu as putea trai intr-o lume in care nu exista cea mai importanta persoana.

15 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Atita timp cit o iubesc da,dar sint foarte scurte descoperirile astea si, de cele mai multe ori, descopar doar in pat.

| bia0000 a răspuns:

Singura persoana pentru care mi-as da viata este mama
persoana iubita dupa ce tu nu mai esti isi continua drumul vietiiwinkingnu o sa te jeleasca pe tine la nesfarsit si tu vei fi uitat/a
deci te intreb,ce rost ar avea?
si in primul rand trebuie sa te gandesti si la persoanele pe care le lasi in urma:parinti,copii, nepoti, familie in general

| nekokami a răspuns:

NU.Cel mai sigur asi cauta alte solutii dar NU.Gandindu-ma si la mine si la el.Cum crezi ca se va simtii stiind ca tu ti-ai dat viata pentru el?¿Nu prea bine nu crezi.

| euI a răspuns:

Nu.nu are rost nici persoana aceea nu ar faceo

| Aasdfghj a răspuns:

Dalove struck

| eelenaly a răspuns:

Sincer nu stiu daca as faceo sau daca nu nimeni nu poate sti acest lucru pana nu e in aceea situatie.Cei drept iubirea e un sentiment de necomparat, poti ajunge in momente in care ti-ai da viata sau nu.Tot ce stiu e ca prietenului meu iar fi foarte greu fara mine si mie fara el, deci nu pot spune ca mi-as da viata pentru ca nu sunt in situatia asta doar daca as fi in aceasta situatie as sti ce sa iti raspund.Depinde de la persoana la persoana happy

| Necunoscută a răspuns:

În niciun caz!

| TrollHeart a răspuns:

Pai... nu straight face numai daca as avea o relatie foarte serioasa cu persoana! straight face funda? big grin

| Danut4 a răspuns:

Da, nu as face-o laughing

| Ziiziii a răspuns:

Da

| maryussimi a răspuns:

Multi zic ca da dar putin sunt in stare sa o facawinking

| haka a răspuns:

Eu as faceo:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate da, poate nu.
M-as gandi daca merita sa fac asta pentru el si daca el ar face la fel in locul meu. Ceea ce sunt sigura ca n-ar face.straight face

| ymsalut a răspuns:

Eu mi-as da viata fara cu toata inima!

| mika19 a răspuns:

Nu. Chiar daca sunt acum intr-o relatie de o lunga durata si il iubesc enorm, daca as ajunge la asa alegere eu nu mi-as da viata pentru el pentru ca eu nu mi-am trait inca viata asa cum vreau eu, inca nu am ajuns la scopurile care mi le-am pus si sunt inca multe multe lucruri care nu le stiu si trebuie sa le aflu iar daca o sa fac acest pas el oricum mai degraba sau mai tirziu o sa iubeasca pe alt cineva si o sa fie fericit pina la adinci batrineti si de mine o sa uite e si normal