anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vrea sa te sarute la prima intalnire il lasi? Daca nu vrea sa te sarute ce vrea sa-ti transmita? De unde iti dai seama daca i-a facut placere intalnirea? De unde stii daca sunteti oficial impreuna?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cata nesiguranta pe tine!
Si asta in conditiile in care tu il ai in fata ta, tie iti zambeste,tie iti vorbeste,pe tine te inconjoara cu atentii si tu il vezi! Nu noi.
Depinde de ce anume simti,daca iti place si atmosfera dintre voi este incarcata de mister si vraja,il saruti,nu mai stai sa te gandesti!
Daca nu vrea sa te sarute,sunt doua variante:sau intalnirea a fost o testare sa vada daca-i placi sau este mult prea bine crescut si nu vrea sa interpretezi gresit cum ca ar avea intentii necurate,doua extreme la foarte mare distanta,si poti ghici care e cea reala,pentru ca el e in fata ta si poti aprecia singura!
Daca abia asteapta sa plece si nu te mai suna niciodata,intalnirea nu i-a placut!
Daca se da dus foarte greu,iti tot zambeste,iti tot spune si a doua zi te cauta,i-a placut mult.
Oficial?
Oficiale sunt actele,draga mea!
Cat timp te cauta si sunteti bine,size the day,lasa "oficial"-ul,ti-am spus ca nesiguranta ta nu-i a buna!
Bucura-te de toate momentele in care sunteti impreuna si renunta sa faci atatea calcule,n-o sa intelegi nimic din intalnirile voastre,nu te vei simti bine,nu te vei comporta firesc si chinul tau pentru "perfectiune" va fi un fiasco complet!
Fii spontana,naturala si adevarata!
Nu este numai un chip frumos ceea ce tine un baiat langa tine, ci naturaletea, avantul tau tanar, sinceritatea si frumusetea caracterului tau!
Daca tot incerci sa fii perfecta, falsitatea va iesi la suprafata in timp record si tu vei fi cea care va avea de pierdut!
Lasa-te libera si bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu el!

| oprescudorin11 a răspuns:

Exista o teorie a saruturilor!
Daca vrei sa o faci de complezenta, il saruti rapid ii intinzi mana. El ar trebui sa faca primul pas.
Daca simti, la prima vedere ca-ti place, apoi simti ca si tu la fel...cazul ideal, nu trebuie sa ai rezerve.
Daca vrei sa fii politicoasa, adica sa nu jignesti bietul om, ii intinzi mana!
Daca nu stii ce simti fata de omul ala, mai bine nu te mai duci la intalnire!
E bine pentru amandoi!
In final, vreau sa spun ca nici nu trebuie sa intrebi, doar sa ai incredere in simturile tale, vei sti absolut sigur, garantez! Ca vei face ce trebuie. Daca e intalnire oficiala, discutia propusa de mine nu are rost. Daca lui i-a facut sau nu placere, o sa vezi, fara indicatii! Important sa-ti placa tie! ca de aia sunt doua persoane :ca fiecare sa decida pentru ea(ca persoana).
Daca e intalnire de afaceri, trebuie pastrata distanta.Care am spus deja.
Daca baiatul e pus pe sex, (de conjunctura)si tu la fel, nu e nevoie de explicatii.Sigur va merge.
Daca vrei o relatie sentimentala de lunga durata, nu uita ca trebuie sa-l lasi pe el sa te sarute primul, o faci si tu daca-ti convine, teoria sarutului exista, are subtilitati pe care nu le vei descoperi decat din suflet, nu din internet, carti sau sfaturi.
Ma refeream la sarutul adevarat.
Restul se invata din filme, la teatru, alta categorie!
succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ionela tati dupa intrebare nu cred ca ai prea multa experienta cu baietii.
Ideea e asa. Daca iti place baiatul, si observi ca doreste sa te sarute (zambeste, a redus mult distanta dintre voi, etc) il poti saruta si tu, nu trebuie sa cauti motive pentru sarutat.
Nu trebuie neaparat la prima intanire sa il saruti pe buze. Ii poti da si un sarut pe obraz spontan pentru incurajare happy, restul vin de la sine happy. Nu exista sunteti oficial impreuna. Sunteti impreuna daca in decurs de o saptamana v-ati vazut in fiecare zi, si daca invitatia la intalnire a venit din partea la amandoi (nu se pune cand doar tu il inviti la plimbare, sau doar el pe tine)
Spor la indragostit

| unknøwn a răspuns:

1. Obligatoriu.
2. - Ori e prea fatalau sa faca asta.
- Ori nu ii place de tine.
3. Pleaca zambind acasa.
4. Din moment ce nici nu v-ati sarutat, despre ce oficial impreuna vorbim?

| NoNameW a răspuns:

Draga mea prietena,
Depinde de baiat.Un baiat timid nu te va saruta pentru ca e mentalitatea asta, ca daca o saruti din prima o sa creada ca esti un obsedat.De aceea la baietii timizi e foarte sanatos ca si fata sa faca primii pasi.Un baiat care iesa in oras cu tine inseamna ca a vazut ceva ceva la tine.Inseamna ca te place. Desigur, daca te-a invitat el te place, sau ii place fizicul tau, ca doar asa e la inceput.Succes!

| Sergiu432214 a răspuns:

Pai daca iti place tipul il lasi, sti ca i-a placut daca o sa tineti legatura.big grin Sper ca te-am ajutat bafta.