Daca simti s o faci nu vad ce te ar putea impiedica. Nu stiu cat conteaza sfatul unor necunoscuti.
Mie nu mi se pare normal să te culci cu un necunoscut. Mai bine te culci cu cineva după ce-l cunoști pe omul respectiv și începi o relație cu el. După părerea mea actul sexual implică și sentimente, afecțiune.
Fiecare face ce vrea pana la urma, dar aici mai conteaza si cine esti, anii, viata ta, nu poti sa ai o aventura ca in filme, daca ma intelegi, piate sa iasa prost pentru tine, iar ca femeie daca se afla, esti vazuta rau, si o sa regreti, depinde si cu cine ai o aventura, sunt multi factori care pot sa incline balanta, gandeste-te la toate posibilitati, si cu siguranta o sa gasesti raspunsul potrivit pentru tine.
Nuuuu, poti chiar cu mai multi necunoscuti deodata, o sa iti placa!
Lasand gluma la o parte, nu e bine de loc, asta in cazul in care iti pasa de sanatatea ta si de situatia ta. Un necunoscut te poate duce cu zaharelul foarte usor, mai ales daca nu esti foarte trecuta prin viata. Iti spune ceva in genul "aaa, ca esti prima fata cu care vorbesc, ma pierd in ochii tai". Prostii... Numai cu timpul poti afla veridicitatea afirmatiilor acestea, nu din prima zi in care te-ai vazut cu el. Poti de asemenea sa iei si bolile sexuale, de care nu poti scapa. Iar in cazul cel mai nasol, sa ajungi chiar prostituata, sa fii victima unui viol, sa ti se fure bunurile, sau sa fii inscenata si filmata.
Sugerez sa nu faci asta, daca tii la tine!
Da.
Stiu o goraza de povesti neplacute in acest sens ssi totusi esti fata, cat sa ai nevoie de sex si sa nu poti sa obti ddee la un baiat cunoscut si sa ajungi la unul necunoscut
Nu e rau daca stii ce faci. Societatea mai incrimineaza femeile pentru lucruri de genul asta, dar daca nu spui la nimeni atunci nici nu vor fi consecinte. Atentie doar cu cine e aventura, de preferat unul la locul lui si nu cineva care are obiceiul sa se laude cu ispravile la toata lumea si pentru care reprezinti inca una pe lista.
Esti din buc?
Nu, sunt din Cluj.