| soryn2012 a întrebat:

Daca vreau sa-mi fac o prietena pe internet oare gasesc? si de ce nu-mi raspund deloc fetele niciodata ca le spun ce faci? nu vor frate sa-mi raspunda, de ce oare? sa inteleg ca au treaba dar nici a 2 si nici a 3 zi, oare de ce? nu pot sa inteleg chestia asta.

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Nu socot o rusine,,, fetele considera rusine nu eu (de aceea ele nu-i raspund baiatului in cauza Soryn2012). Pe internet nu ai decit pozele ei si un punct care-ti arata ca este online. Inteleg ce ai de spus desigur nu este exclus ca te ve-i intilni cu o fata dupa o saptamana de chaturi. dar acea adevarata dragoste nu o gasesti mereu pe internet, gasesti doar persoane care iti trezesc putin interes, si nici idee nai daca te place fata sau nu, insa real vezi intreaga imagine a ei si din privire poti fi sigur daca te place sau nu. facebook-ul si alte retele de socializare sunt folosite de fete ca mijloc de comunicare cu prietenii/prietenele lor dar nu in mijloacele care le folositi voi.

11 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

laughing)))) hai k asta a fost tare XD

| Annim a răspuns:

Pai uite frate'. internetul pentru fete este un mediu pentru pacatosii care vor gagici si care au probleme de comunicare (fara ofense catre tine). Ele nu cred in iubire pe internet si nici nu au pentru ce sa creada cind au pareri foarte abstracte despre baieti. Cel putin ca sa vorbeasca cu tine trebuie sa ai un aspect HOT (poze intrigante if you know wath i mean). Iubirea adevarata crede-ma n-o gasesti pe internet, si nici nu te apuca s-o cauti pentru ca vei pierde doar timpul. Analizeaza putin lumea ta cercul de prieteni in care activezi Oare nu gasesti nici o fata interesanta care sa-ti placa?

| Decebal a răspuns (pentru Annim):

Nu e adevarat! Annim gandesti foarte primitiv! nu e o rusine sa faci cunostinta pe internet! Am intalnit persoane deosebite din diferita tari doar prin intermediul facebook, youtube. Soryn2012 ai toate sansele sa faci cunostinta pe net cu o fata si mai apoi de ce nu sa va intilniti si sa deveniti foarte apropiati...Bafta!

| Decebal a răspuns (pentru Annim):

Ai dreptate...dar lasa baiatu sa-si mai incerce norocu nici nu stiu cum isi gaseste jumatatea happy

| Annim a răspuns (pentru Decebal):

Nu socot o rusine,,, fetele considera rusine nu eu (de aceea ele nu-i raspund baiatului in cauza Soryn2012). Pe internet nu ai decit pozele ei si un punct care-ti arata ca este online. Inteleg ce ai de spus desigur nu este exclus ca te ve-i intilni cu o fata dupa o saptamana de chaturi. dar acea adevarata dragoste nu o gasesti mereu pe internet, gasesti doar persoane care iti trezesc putin interes, si nici idee nai daca te place fata sau nu, insa real vezi intreaga imagine a ei si din privire poti fi sigur daca te place sau nu. facebook-ul si alte retele de socializare sunt folosite de fete ca mijloc de comunicare cu prietenii/prietenele lor dar nu in mijloacele care le folositi voi.

| Uratul01 a răspuns:

Prietena pe internet? de ce ai vrea asta?

| soryn2012 explică:

Dar de ce nu-mi raspund chiar deloc? eu asta nu inteleg

| Decebal a răspuns (pentru soryn2012):

Chiar niciuna nu-ti raspunde? nu prea cred, vezi care-ti raspunde si cu aia comunica mai departe happy

| Ciprian_Alex_1986 a răspuns:

Incearca sa ii dai flori si sa ii zici ca o iubesti

| Mocanu_Narcis_1998 a răspuns:

Deci ori arati naspa ori nu ai prieteni vorbareti p facebook

| Chirigut_Florin_1981 a răspuns:

Vreau sa fac o familie sant vaduv

| Hanzi_Gabi_1981 a răspuns:

Salut sunt gabi si as vrea sa cunosc o fata de treaba