| BlancaFantasma a întrebat:

Daca vreau sa tin regim(nu exagerat) care sunt alimentele care trebuie sa le evit? pot sa mananc lactate?(iaurt dulce, lapte etc.). am o "problema" la buze mi se usuca excesiv in fiecare zi de 2 ani si dermatologii mi-au zis ca ar fi indicat sa tin regim.

3 răspunsuri:
| CristianM a răspuns:

Lactate da,dar fara iaurturi cu fructe din comert,daca vrei iaurt cu fructe iti faci tu acasa.
De evitat : Paste fainoase,paine,dulciuri,indulcitori artificiali,prajeli,incearca sa nu combini grasimi+carbohidrati,fara cafea sau tigari,sucuri din comert,fructoza redusa.
Si incearca sa faci sport foarte mult,daca tii regim degeaba o faci fara sport,inca ceva... nu incerca sa te iei dupa sfaturi gen : "SLABITI RAPID CU PASTILA MINUNE", incearca sa mananci cat mai sanatos, sa slabesti usor si sa iti pui un obiectiv de scurta durata si lunga durata.Pentru sport iti sugerez ceva cardio,alergari,tae-bo, zumba, si ceva pentru postura gen Yoga. Succes

| horisirb a răspuns:

Ai putea cel putin sa mananci echilibrat, pentru buze incearca sa bei mai multa apa ( 2l/zi)

greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,dermatologii respectivi ar fi trebuit sa iti indice exact si ce fel de regim trebuie sa tii!
Gandeste-te de cate feluri pot fi regimurile,de slabit,de ingrasat(ceea ce nu cred),pentru. bolnavii de rinichi,pentru. bolnavii de ficat,de inima,pentru boli de piele etc!
Pentru ca nu-mi pot imagina ce fel de regim ar trebui sa tii,sfatul meu este sa incepi cu o detoxifiere,cauta pe google, gasesti multe feluri a face detoxifierea organismului si, gaseste timp sa mai mergi inca o data la dermatolog sa-i ceri amanunte!
Sanatate!