Si x si y trebuie adusi in public si omorati cu pietre, ca sa scoti raul din jurul tau =cei care nu fac nimic pacatuiesc la fel ca si cei care pacatuiesc =levetic
X este vinovat!
Fiind barbat insurat, putea sa refuze sexul cu Y, dar cum nu a facut-o, inseamna ca el si-a inselat sotia cu buna stiinta, ceea ce-l face vinovat.
Y se pare ca era singura, deci nu a inselat pe nimeni
Rapuns pentru CodrutElian:
X- este barbatul casatorit, deoarece userul care a pus intrebarea a spus asa: "Daca X e casatorit..." deci: X este barbatul!
Mai citeste odata intrebarea topicului ca sa vezi corect!
Nota: uita de X si Y-ul de la cromozomi, ca aici nu-s folositi cu acest sens!
Ambi...
Cel casatorit e vinovat ca putea pur si simplu sa isi lase partenerul daca nu ii mai convenea.Iar amata/amatul ca a stiut ca e cu cineva si totusi s-a bagat.
Cin are raspunderea casniciei? Cine a jurat credinta partenerului? X este cel mai vinovat. Desigur ca si Y ar putea fi tratat ca vinovat, dar doar in mica masura. Dar consider ca si Z (partenerul lui X) este vinovat, doar in anumite conditii poate sa nu fie. Insa acestea sunt rare.
AnnaBlandiana, in sex X este de genul feminin, Y este de genul masculin. Macar atat sa stii.
De unde stii ca X este barbat? Cata ura fata de barbati ai, misandro!
Nu este de vina nici unul,de vina sunt religia,societatea, noi care fugim de adevarata noastra natura poligama,omul este o fiinta pologama,cu toti suntem curve, curvari, cu toti copii, numai va mintiti si credeti in povesti, asa e omul indiferent de sex ar face sex non stop, monogamia duce la suferinta
Ai dreptate. Dar si asa le mai fac, vorba cantecului: "Cate pacate am pe lume, nici la popa nu le pot spune." Mai ales eu. Ca am un iubitel extra.
Amandoi deoarece, Ystie ca X e casatorit si poate are si copii acasa. Numai in cazul in care X divorteaza legal pe motive bine intemeiate nu mai este au nici o vina
Sa spunem ca X este barbat casatorit si face un adulter cu o femeie Y. Este vinovat cel care comite fapta si este casatorit, femei neavand o asa mare vina.