| want2bMajestic a întrebat:

Daca zici nu, nu ramane? in sensul in care iei o decizie in relatie...cum ar fi inceperea vietii sexuale

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Da, daca asta iti doresti.Sunt de parere ca daca ai niste principii la care tii, atunci trebuie sa le pastrezi pana la capat.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă zici nu, nu rămâne.
Dacă zici nu și apare da, înseamnă că iubești persoana respectivă.
Mai exact trebuie să știi ce vrei!
Pa, pa.

| memyselfandi a răspuns:

Nu neaparat... depinde de multi factori... dar daca nu te simti inca pregatit sau daca nu cunosti prea bine persoana de langa tine

eileen
| eileen a răspuns:

Ar trebui sa ramana nu, trebuie sa fii sigur pe ce vrei.

| borsec a răspuns:

Trebuie sa fii sigur pe tine inainte de a te decide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca spun nu, inseamna ca am reflectat asupra deciziei si stiu sigur ca asta vreau deci nu va ramane nu, asta le spun tuturor cunoscutilor caci la mine nu ramane nu si da ramane da, punct

| chikitoka a răspuns:

Sa faci ceea ce simti... daca acumsimti "nu" .pai nu sa fie. dar cand vei simti " da" sa nu te simti "obligat" sa ramai la nu .totul este relativ.totul se transforma .se schimba.so e f nromal sa-ti schimbi "optiunea". o zi minunata!

cami
| cami a răspuns:

Daca intrebarea ta este adresata exclusiv fetelor... pot spune ca.depinde happy de fata.nu te lasa indus in eroare, daca una spune DA, ar fi musai ca urmatoarea sa-ti dea acelasi raspuns (sau contrar)...si inceputul vietii sexuale este un pas important in viata unei fete, deci fi putin mai rabdator, perseverent, dar nu chiar foarte insistent, fiindca poti s-o ingrozesti, cu dorinta asta a ta, ea gandindu-se k esti cu ea doar pentru sex.asadar nu, nu ramane chiar NUhee hee

mariana
| mariana a răspuns:

Vointa fiecaruia dintre noi trebuie sa fie respectata, pentru ca doar asa putem ralationa cu alte persoane, in conditii de egalitate si deplina libertate. Intrebarea ta este cu oarecare substrat. Vrei sa stii de fapt daca ti s-a spus de catre o fata ca, nu-si incepe inca viata sexuala, aceasta decizie a ei s-ar putea schimba. Depinde de fata, sunt fete care dau de forma un raspuns de "nu", insa de fapt, din gesturile pe care le face, se poate trage concluzia ca ar merita sa se mai insiste. Sunt insa fete categorice, care sunt mai ferme pe pozitii, care se respacta mai mult si care si-au propus ca viata lor sexuala sa o inceapa atunci cand isi vor gasi un om pe care sa-l iubeasca si in care sa aiba incredere ca, relatia lor nu este doar o simpla aventura, o descarcare de hormoni, dupa care se schimba personajele si cadrul de desfasurare. Oricat ar fi de incredibil sunt inca destul fete care au un concept despre viata mai matur si stiu cam ce implica o relatie intima de aceasta factura si tu sau alt baiat care se afla in caceasta situatie, veti intelege refuzul si-i veti respecta decizia pe care a luat-o.
Imi place ca-ti pui aceasta problema, cred ca esti mai matur decat varsta pe care o ai si educatia primita te-a invatat ca, fiecare persoana merita respectata pentru hotararea pe care a luat-o fie ca este sau nu in favoarea celui ce a pous intrebarea. Poate acum nu vei mai fi suparat pe mine pentru raspunsul pe care ti l-am dat la intrebarea ta, pentru ca deja suntem "buni amici" nu crezi?