Incearca sa vb cu el si sa-i spui ca ceea ce face nu este bine si ca pe tine te supara acest lucru, daca nu cedeaza la vorbele tale, incearca si tu si stai ore intregi la calculator si vb cu prieteni, prietene si incearca sa nu te mai ocupi de nimic, atunci vei vedea ce va zice si va face. Daca iti zice ceva, spune-i si tu ca si el facea la fel ca si tine si intreaba-l daca acumai place.
Atrage-i tu atentia cu ceva. mai interesant decat calculatoru. zi-i, trimite-i mail ca vrei sa iesiti undeva sa va plimbati, sa spalati vasele sau doar sa stati impreuna.
Pai nimic, Noi ne respectam programul la calculator bine stabilit de comun acord. orele lui si orele mele la calculator mai ales acasa. dar nu s-a pus problema asta vreo data la mine...las trimite la plimbare sau la agatat.
Daca e asa zi de zi atunci poate ceva il supara. Incearca sa comunici cu el sa afli ce e. Poate vei reusi sa-l mai indepartezi de calculator sau propune sa faceti ceva impreuna.
As sta de vb cu el si i-as explica faptul ca pe mine ma deranjeaza faptul ca el nu mai stie altceva de cat calculator.
Si daca nu ar intelege as incepe si eu sa pun conditii sau nu ii mai fac sa manance.
Da, aliosa, pentru ca santajul si manipularea sunt sanatoase intr-o relatie. Singura cale e sa discuti cu el; nu se pune problema sa ii interzici, ca nu e copilul si tu mama. Spune-i ca te deranjeaza, ca ti-ar placea sa petreceti mai mult timp impreuna si vino cu niste idei stimulative. Daca ii spui: mai spala si tu vasele alea, mai da cu aspiratorul... Si eu as prefera calculatorul. Cu vorba buna, propune-i o plimbare, un film impreuna, vezi tu. Dupa ce isi aminteste ca ii place compania ta, puteti trece si la activitati casnice facute impreuna.
Depinde ce face la pc... 1. daca citeste diferite articole l-as lasa. 2 daca arsta pe mess m-arderanja, dar nu i-as spune asta, i-asspune ce asvrea eu si as incerca sa-l ridic de acolo propunandu-i altceva. acum depinde ce varsta ai u si sotul tau...
AL MEU CHIAR ASA FACE, INCA NE SI BATEM PE STAT LA CALCULATOR. MAI IN GLUMA MAI IN SERIOS TREBUIE LUATE MASURI ALTFEL TRECE VIATA PE LINGA NOI... VOI...
Dupa o zi de munca cred ca are tot dreptul de stat...bineinteles fara exagerare
Nu e chiar asa... Si eu faceam aceeasi chestie, doar cu laptopul si xboxul. Toate pentru simplul fapt ca nu o mai gaseam atragatoare si nici inspiranta. Pur si simplu calculatorul este mai fascinant decat tine... Spune-i ce ai pe suflet si daca nu se remediaza problema desparte-te de el pentru o perioada si daca nu... divorteaza sau ramai asa toata viata.
Ceea ce e mai curios e ce face la calculator si ce motiv are sa stea asa de mult in fata lui...eu personal as incerca sa il atrag din fata calculatorului...ai zis ca atunci cand vine de la munca se spala...ai putea sa ii pregatesti o bnaie romantica, cu spuma, lumanari, aromaterapie, lacare sa ii tii companie si sa pui ceva sexy pe tine...si dupa ce ii atrgi atentia vezi tu ce mai faci in zilele urmatoare pana cand tu vei deveni mai atractiva decat calculatorul ala afurisit si va cauta el pretexte sa stea in preajma ta... un baiat a zis odata ca dupa ce vii acasa dupa o zi de munca istovitoare e cel mai placut sa simti langa tine pielea iubitei tale...si poate fi si ceva psihologic...nu ca ar avea probleme dar daca bebelul este al vostru ar putea gandi ca acum nu mai esti sotie, esti mama...si s-ar gandi ca sanii pe care el ii atinge sunt aceeasi care ii hranesc copilul...eu am aberat aici cu ceea ce as face eu...ideea e sa il faci sa realizeze ca esti atrgatoare si ca esti tot femeie frumoasa cu care s-a casatorit...ai grija de tine