Am avut de vreo 2 ori niste fantezii in somn, am incercat sa ma culc la loc dar n-am mai visat nimic
Daca as visa ca sunt cu baiatul p care il iubesc nu as vr sa mai fiu trezita
Pai am visat acum cateva zile ca am cazut din avion direct in bratele vedetei mele preferate :X:XX: (e baiat app si nu e justin rahatul ala ) si apoi m-a scos la un suc si am aparut cu el in film si presa vorbea de noi
dar da stiu prea multe fantezii totusi nu miar displace ca asta sa se intample :*:*
Cel mai frumos vis a fost ca toti am fost sanatosi si nu am mai avut nicio o problema. :X
Sicer cel mai frumos vis al meu , pai am adormit repede si am avut un somn usor, dar dupa ceva timp am inceput sa visez ca sunt intr-un loc unde ardeau flacari si se auzeau tipete, am realizat tarziu ca era iadul , si deoadata imi apara o arma in mana iar pamantul incepe sa se crape si din el ies dracusorii si incept sa trag ca un disperat , dar visul s-a terminat dintr-o data si de atunci nu am mai visat si ma gandesc care ar fi continuarea .
Sa visez ca sunt cu baiatul cu care il iubesc intr-o cabana la multe,nu ne vede nimeni,sa stam pe iarba amandoi,sa vorbim,sa ne sarutam,sa nu avem nicio grija in legatura cu scoala, banii, gurile rele si toate astea.
Pai chiar azi am visat ca fosta iubita care acum il place pe altu,era curioasa ce era cu statusul meu care era cam asa ":X:X Te ubesc:X:X"
ma intrebase ce e cu el si eu nu am vrut sa-i spun asa ca a venit la mine si mi-a spus ca ma iubeste, eu i-am zis cai nebuna deoarece in realitate mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada nici odata... apoi i-am mai zis ca ce face cu celalalt prieten si de atunci m-am trezit, in realitate este o curva care beachiar daca are 12 ani...si ii vrajeste pe toti baietii apoi ii lasaam mai avut un vis tot cu ea inainte sa O CUNOSC! deci nu stiam cum arata,am visat-o ca ma tineam dupa ea oriunde si dupa cateval luni,in realitate,am aflat ca e vecina mea si ne-am indragostit,dupa ce ne-am despartit,v-am spus,chiar a luat-o razna de tot, nu o mai plac, o sa ajunga o depravata-.-
RyGoLeTa întreabă: