| AndreiAndu96 a întrebat:

Dap spuneti-mi visele foastre din care nu ati vrea sa fiti treziti

12 răspunsuri:
| AndreiAndu96 explică:

Am uitat cel mai interesant vis va primi funda

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

Ale mele sunt prea intime si placute, asa ca nu sunt povestibile, sorry.

| Narcis2007 a răspuns:

Am avut de vreo 2 ori niste fantezii in somnlaughing, am incercat sa ma culc la loc dar n-am mai visat nimiclaughing

| anutza_4550 a răspuns:

Daca as visa ca sunt cu baiatul p care il iubesc nu as vr sa mai fiu trezita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericirea vesnica...
Chiar ar fi un vis sa fi fericit vesnic, si nu as vrea sa mai fiu trezita la realitate dar nu e nimic greu.
Faci visu realitate si punct.

| deeutzy a răspuns:

Pai am visat acum cateva zile ca am cazut din avion direct in bratele vedetei mele preferate love struck:X:XX: (e baiat app si nu e justin rahatul ala laughing ) si apoi m-a scos la un suc si am aparut cu el in film si presa vorbea de noi laughing

dar da stiu prea multe fantezii laughing totusi nu miar displace ca asta sa se intample laughing :*:*

| IonelaAlexa a răspuns:

Citeste-mi ultima intrebare pusawinking.

| Patry a răspuns:

Cel mai frumos vis a fost ca toti am fost sanatosi si nu am mai avut nicio o problema. :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sicer cel mai frumos vis al meu thinking, pai am adormit repede si am avut un somn usor, dar dupa ceva timp am inceput sa visez ca sunt intr-un loc unde ardeau flacari si se auzeau tipete, am realizat tarziu ca era iadul I don't want to see, si deoadata imi apara o arma in mana iar pamantul incepe sa se crape si din el ies dracusorii devil si incept sa trag ca un disperat laughing, dar visul s-a terminat dintr-o data si de atunci nu am mai visat si ma gandesc care ar fi continuarea day dreaming.

| viatadecacatt a răspuns:

Sa visez ca sunt cu baiatul cu care il iubesc intr-o cabana la multe,nu ne vede nimeni,sa stam pe iarba amandoi,sa vorbim,sa ne sarutam,sa nu avem nicio grija in legatura cu scoala, banii, gurile rele si toate astea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar azi am visat ca fosta iubita care acum il place pe altu,era curioasa ce era cu statusul meu care era cam asa ":X:X Te ubesc:X:X"
ma intrebase ce e cu el si eu nu am vrut sa-i spun asa ca a venit la mine si mi-a spus ca ma iubeste, eu i-am zis cai nebuna deoarece in realitate mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada nici odata... apoi i-am mai zis ca ce face cu celalalt prieten si de atunci m-am trezitstraight face, in realitate este o curva care beastraight facechiar daca are 12 ani...si ii vrajeste pe toti baietii apoi ii lasastraight faceam mai avut un vis tot cu ea inainte sa O CUNOSC! deci nu stiam cum arata,am visat-o ca ma tineam dupa ea oriunde si dupa cateval luni,in realitate,am aflat ca e vecina mea si ne-am indragostit,dupa ce ne-am despartit,v-am spus,chiar a luat-o razna de tot, nu o mai plac, o sa ajunga o depravata-.-