| BlitzLikeXd a întrebat:

Dar ce-i place unei fete cel mai intr-o relatie?

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Încrederea, răbdarea, atenţia, tandreţea şi timpul -care este cel mai preţios-, dacă îi acorzi o bună perioadă din timpul tău atunci când vă întâlniţi, va aprecia cu siguranţă.
Baftă!

| Danysan a răspuns:

Increderea -sa nu ti-o pui cu alta -restul nu mai conteaza (a ba da sa o scoti in oras cat de mult poti si de 10 ori pe zi daca e cazu si sa fi baiat bun ca daca esti rau nu primesti nimic-baietel rau ce esti iar nu vezi nimic rolling on the floor.

Răspuns utilizator avertizat
| Keith a răspuns:

Iubirea,tandretea,loialitatea,umorul,sexul.Eu sunt fata si aceste lucruri imi plac intr-o relatie ceea ce si le am desigur cu iubitul meu.BAFTA!

| NotToday a răspuns:

Depinde... Unele apreciaza faptul ca le asculti, altele increderea, loialitatea, stabilitatea, sinceritatea. Fiecare persoana e diferita!

| Capriciu a răspuns:

Sa fie alintata, sa i se ofere atntie, dragoste si incredere, restul vin pe parcurs.

| elena04 a răspuns:

Increderea,atentia,sa nu fie inselata si sa fie respectata, iubita, fericirea oferita de iubitul sau sotul ei etc

| Dizzч a răspuns:

Dupa parerea mea... Sa se simta apreciata si iubita pentru ceea ce este, nu pentru cum arata. happy