| ninicuta a întrebat:

Dar sa nu faci sex pana la nunta este asa ca sa te imbolnavesti chiar serios? Eu am avut chist la ovarul drept si am fost lecuita dar medicul a spus ca nu e suta la suta ca nu va aparea inapoi o prietena tot avea chist si pe urma a fost operata si nu mai poate sa aiba copii eu vreau sa fiu fidela sotului meu adica care imi va fi.Va rog dati-mi un raspuns concrect

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te+ai imbolnavit din cauza lipsei activitatii sexuale. Abstinenta este la fel de sanatoasa ca activitatea sexuala, nici una, prin ea insasi, nu da boli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum fiecare are pareri diferite despre acest lucru, adica unii considera ca e bine sa nu faci sex pana la nunta, sa fii doar a lui si el doar al tau(desi barbatii se spune ca ar trebui sa aiba experienta), altii spun ca nu e bine pentru.ca exista si aceea probabilitate sa nu va "potriviti"la pat...
Daca nu faci sex pana la nunta nu inseamna ca te imbolnavesti, chistul puteai sa-l faci din alte cauze, ai mai multa grija!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chistul la ovar nu apare din cauza contactelor sexuale. EL apare pur si simplu. Mai bine te duci la doctor, la un ginecolog. Am inteles ca, chisturile se trateaza cu anticonceptionale. Sanatate

| ninicuta explică:

Pai eu iti spun ca sex nu am facut nici dragoste dar chistul mea aparut asa din senin si acum tot am aceleasi dureri ca inainte