Iubirea de cuplu? Evident, doar ca n-o caut in mod special, nu alerg dupa ea de cand ma stiu,, am lasat totul de la sine.
Nu, daca imi place de una ii dau semnale, uneori subtile iar alteori ii zic direct, chiar daca nu imi impartaseste sentimentele imi trece repede,, de altfel ma indragostesc super greu.
N-am fost niciodata disperat incat sa am ca scop o relatie, in sensul ca nu am alergat dupa relatii,, totul a venit de la sine, asa sunt si acum, daca e sa fie ceva va veni de la sine, nu stau sa ma rog dupa nimeni pentru a satisface societatea, e mai bine sa fii fara relatie, te lafai fara batai de cap, timp de relatii stii cate vor fi? N-ai idee....fiti barbati si ganditi rational, nu mai fiti asa emotionali!
Natura man sa intervina, natura nu intervine man,tu esti singurul care intervine placi o fata o inviti in oras la o intalnire vedeti daca va placeti, fetele nu o sa faca primul pas, tocmai de asta e bine sa te intalnesti sa vezi, sa vorbesti cu ea, nu e vorba de disperare, cand dupa fundul unei fete e disperare, viata e o incercare man, fetele au mereu noi oferte tu ca mascul faci oferta nu invers
Ce iubire frate. ca am aflat ca timp de 7 luni m-a mintit iubita si relatia fiind la misto.
Nu prea cred ca am crezut vreodata in iubirea descrisa de muieri, aia de telenovele, cu siropareala prosteasca si romantisme puerile. Dintotdeauna am fost pragmatic. Ca m-am lasat pacalit de vreo cateva ori, sigur, s-a intamplat. Dar sa cred efectiv in asta? Nu.
beausingurlamasamea întreabă: