Buna, decizia de a ramane sau a pleca de pe site, e numai a ta si totusi eu cred ca faptul ca ti s-a sters o intrebare nu e o crima. Poti sa pui multe alte intrebari si la care sigur vei gasi raspunsuri multumitoare.Pt.ca pe site mai exista si persoane de treaba, care dau sfaturi foarte bine, insa mai exista si persoane care nu fac altceva decat sa blameze pe unul si pe altul si nu se uita la el/ea. Oricum tu faci cum crezi ca e mai bine, sincer ar fi pacat sa te retragi de pe acest site.Nu stiu cat de mult conteaza parerea mea insa fiecare a avut parte de critici, invidii, sa li se raporteze intrebari sau raspunsuri, dar asta e...totusi am preferat sa raman pe acest site desi nu poti fi niciodata pe placul tuturor si se mai fac nedreptati uneori, si mie mi-au spus unii lucruri care m-ai deranjat dar nu am bagat in seama si am trecut peste.
Oricum indiferent de alegerea ta, iti doresc numai bine si sa ai grija de tine!
Ţi s-a şters pentru că a fost raportată, cred. Mie nu mi s-a sterş decât o întrebare la cererea mea.
Nu ştiu ce să spun.
FantaSZy.
Scumpo' si mie mi s'au sters o gramada de intrebari importante care contau pentru mine si totusi asta nu e un motiv sa te retragi de pe TPU!
intr'adevar sunt o gramada de intrebari stupide si raspunsuri ofensatoare pe care le'am primit chiar eu insa am invatat sa fiu indiferenta!
intr'un fel sau altu' suntem o comunitate! si eu am pus zilele trecute o intrebare despre ce s-a intamplat cu vechiul TPU unde erau intrebari interesante si raspunsuri bune.insa faptul ca sunt aprobate tot felul' de prostii de intrebari astea duc la raspunsuri la misto si asa ajungem sa ne batem joc unii de altii!
nu este o solutie sa te retragi! asa faci si in viata? cand nu iti convine ceva renunti? nu iti zic toate astea ca pe niste jigniri, te sfatuiesc!
intr'un fel sau altu pot spune ca am invatat ceva din "experienta TPU" sa fiu tare si na nu ma las intimidata de raspunsurile ofensatoare sau de jignirile primite! asa ar trebui sa faci si tu!
orice ai face, multa bafta pe viitor! xoxo
Era o intrebare in legatura cu fratele meu vitreg pe care azi l-am cunoscut. Si chiar insemna mult pentru mine sa aud si alte povesti asemanatoare si sa vad ca si altii au trecut prin acelasi lucru. PT ca am avut f mari emotii si mi-am dorit f mult sa-l cunosc si credeam ca aici voi gasi oameni care sa-mi fie alaturi virtual.
Nu o sa-mi schimb decizia. Sunt f hotarata in general si cand ma simt ranita de ceva nu mai pot da inapoi.
Eu va doresc numai bine si sa aveti grija de voi.
Eu am impresia ca exista niste useri care abuzeaza de functia de raportare. Din pacate, adminii nu fac fata sa corecteze erorile si rautatile tuturor imediat. Dar sunt sigura ca daca le raportam intamplarile, in cateva zile vor lua masuri. Sincer, atitudinea asta revoltata mi se pare neconstructiva, nu iti va aduce nimic bun nici tie nici siteului.
Problema e...ca pe subiectul deschis de mine nu am primit jigniri si nu au fost discutii in contradictoriu. Am primit chiar raspunsuri care m-au ajutat si m-am bucurat. N.am inteles motivul pentru care a fost respinsa.
mada92 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: