| 4b a întrebat:

Dat fiind faptul ca viata ta se va uni cu viata altcuiva, cat de mult conteaza ca partenerul tau sa aiba calitatile alese de tine?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Foarte mare.Va fi alaturi de tine o viata, se presupune.La bine si la rau. Daca nu ti-ar corespunde din toate punctele de vedere ti-ai mai uni viata cu a lui/ei?

| Ana_4223 a răspuns:

Pai cel mai mult nu? deoarece:dcaanu:se presupune ca vei fi cu el o viata intreaga.iar daca tie nu iti plac calitatile lui nu cred ca veti duce o viata foarte frumoasa doar asa la inceput 1-2 saptamani ca de exemplu: tu vrei un baiat muncitor destept iubitor si care vrea o relatie serioasa iar el este:nu prea muncitor nu prea stie sa se descurce fara tien adica il vei impinge mereu tu de la spate si nu prea iubitor si dornic de o aventura. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea asta(fff buna)ma face sa cred ca esti tinara, ca vrei sa pleci in viata cu DREPTUL, intelegi aluzia.Intro relatie, SINCERITATEA si FIDELITATEA, sint cele mai mari calitati.Asa cred.Multi imi zic ca m-am nascut prea tirziu sau prea devreme, pentru ce spun.am pierdut TOT,dar merg pe aceeasi idee, D-zeu are socotelile LUI, eu nu IL judec. Sper sa intelegi ceva de aici.Mult noroc.

Întrebări similare