Buna FataNebuna! Eu zic draguta ca fitele iti pot veni pe moment.(nu te da pe ori si cine,nu fa ce fac altii,nu te lasa la mana lor,fi independenta,inteligenta,cocheta, etc) ex fita¨hey draga mie nu imi place sa beau suc de portocale acasa, eu beau numai la restaurant ¨¨nu folosesc parfum d 1 leu,la valoarea mea merit mult mai mult¨nu port adidasi nike cumparati de mama,numai rebook cumparati de mine¨nu am vazut o vaca in viata mea oare cum arata¨daca nu porti adidasi puma,nu esti de nasul meu ¨daca nu ai chilotii de la calvin klein numai fac dragoste cu tine¨nu merg cu dacia,doar cu bmw¨daca te iei dupa mine esti xeros¨¨fa fata de proasta, ok mersy¨¨nu imi place mirosul d parfum chanel numai de la armani, Funda?:-d
Mai aveti mult de gand sa spurcati site-ul asta cu prezenta voastra, zdrente imbecile si trepanate?
ca sa-ti raspund la intrebare, e o fitzza sa bei gaz si sa-ti dai foc.
Asta se intampla mai nou. cautam pe google "fitzze".
deci e posibil ca toate sa devina fitzzoase de pe google. Daca nu era Google`u astaa...erati Maica Teresa intruchipate . Dati-i maa`si ei niste fitzze ca le-a zis deja pe alea de vreo 2322346356276986873753553 de ori :]] Sa schimbe si ea placa sa zica fetele ca e FITZZA! =]]]]]];*!
RoObbByGaAmeEs întreabă:
Luuuv întreabă:
anonim_4396 întreabă: