Oare de ce nu-ti pui numele real? M-am saturat sa apara si pe facebook marile dive dp hi5 cu fel de fel de nume de pitipoance cocalare... jjj.
Si pe mine ma cheama Maria si sincer, nu am un nume de familie prea dragut dar totusi mi-am pus numele real pe facebook si stii ce? Toata lumea crezut ca asa e cel mai tare. Deci, da'i bataie si incearca! Ce ai de pierdut? Iar daca ai 2 prenume si nu vrei ca numele tau de familie sa apara pe facebook pune'ti cele 2 prenume. Daca nici asa nu iti convine, atunci incearca sa iti,, englezesti" numele. De exemplu daca te cheama Maria Diana Ionescu=> Mary Dianne Johnson sau ceva de genul dar sa stii ca cel mai bine iti pui numele real Crede'ma pe cuvant!
Daca ai de gand sa iti pui vreun nume gen "Mariuca papusica" mai bine ramai la hi5. Toate copilele au descoperit facebook-ul si isi pun nume de pitipoance sau mai bine zis copile de 12 ani si poze la fel. Editate si pline de scris de se mai vede doar nasul din ele.
Nu suport persoanele care nusi pun numele real pe fb sincer, prescurtat sil pun unii eu nu-i suport pe cei caresi pun nume din alea tampite eu zic sati treci numle tau ce ai de pierdut?
Mary doua puncte X
Mary doua puncte * sau D NUJ
Mary Fite De Aur )
MaryUca
Mary Va Da Clasa
Infine ultimele sunt cam de pitzy dar merg)
George0197 întreabă: