| nobody_9468 a întrebat:

Dati'mi motive pentru care un baiat/fata vrea sa te faca geloasa...
Si daca se poate, fiind vorba de ex'ul care n-a mai vrut sa va impacati.Eu fiind sigura ca intentionat face asta fiindca se uita la mine sa vada ce reactie am!

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Ti-am citit o parte din intrebari si vad ca il iubesti mult, chiar daca timpul in care ati fost impreuna nu a fost mult.
Chiar crezi ca nu mai poti face nimic ca sa fi din nou cu el? Crezi ca o iubeste pe fata aceea din celalat oras? Eu nu cred.
Probabil la el este orgoliul. De ce nu incerci sa porti o discutie cu el, serioasa, sa vezi ce isi doreste mai departe, daca chiar nu mai aveti nicio sansa, si abia atunci sa iei o decizie in legatura cu ce vei face mai departe. Pt ca nici nu poti sa stai asa, sa stai pe loc, sa te gandesti numai la el. In felul asta mai mult te chinui.
Eu zic sa vorbesti cu el, ca sa fii impacata cu tine insuti ca ai mai incercat o data, sa nu regreti. Si macar sa iti para rau pentru ceva ce ai facut, decat pentru ceva ce nu ai facut.
Nu trebuie sa iti fie teama ca te va refuza si nu va fi de acord, ci fii sigura ca dupa ce vei vorbii cu el te vei simti mult mai bine si mai eliberata de tot.
Incearca, pentru ultima oara, si apoi iti vezi de viata ta!

Cat despre motive de ce face ceea ce face, este faptul ca este orgolios si te iubeste, dar orgoliul ii este prea mare ca sa recunoasca.

Bafta multa:*! Sa fii iubita!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca vrea sa vada daca mai ti la el...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde din vina cui v-ati despartit!
Eu zic ca e si orgolios, sau ii este teama de a incerca din nou, ca veti ajunge in acelasi punct ca data trecuta.
Arata-i ca te-ai schimbat si vrei cu adevarat ceva serios!

| aLyNuSh a răspuns:

Vrea sa te faca sa vezi ca e prea bun pentru tine sau vrea sa te faca sa-l implori sa fiti iar impreuna iar el sa spuna NU. big grinSi eu fac asa cateodata.

| Boo a răspuns:

De multe ori o pers incearca sa faca o alta pers geloasa pentru a vedea ce reactie are. poate chiar din gelozie.(ex. exa si-a gasit alt prieten si el isi cauta alta sa o faca geloasa)batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai el te inseala pentru ca te iubeste si o face ca sa te intorci la el. Te face geloasa crezand ca te intorci la el este o idee buna.