Bai cunosc sentimenul
Asta mi se intampla si mie si prietenului meu.
[acum el e in Italia si cand vorbim ma abtin din greu sa nu incep o cearta pentru ca stiu ca i'as face lui rau, acolo singur...]
Deci hai sa-ti spun ce am incercat noi:
Fiecare ne'am facut un jurnal, un caiet in care scriam tot ce ne'a placut si tot ce ne'a deranjat unul la celalalt in ziua respectiva; la cateva zile ni'l citeam reciproc, eu pe al lui si el pe al meu(eram impreuna la momentul citiri).In el scriam deasemene si ce ne'a durut, ce am simtit si de ce ne'a durut cand unul facea o faza, astfel ca puteam sa aflam "linistiti" ambele versiuni si nu mai aveam puterea sa ne certam.
Discutam evident despre "problema" respectiva, dar nu ne certam.
Si asta ne'a apropiat sa stii!
Nu garantez ca o sa mearga, dar nu strica sa incerci.
-ar mai fi fost una, e o prostie dar: de fiecare data cand ne certam, ne cumparam reciproc cate ceva, si iti dai seama ca nu ne convenea sa dam in fiecare zi banii pe ceva -asta a mers[o vreme]
Deci iti recomand prima varianta.
Sper sa te ajute!
Si eu am aceeasi problema, cel mai bine ar fi sa incerci sa discuti calm cu el.crede,ma s-ar putea sa nu mearga de fiecare data! important e sa lasi orgoliu la oparte si sa vezi si partea lui de dreptate si el sa faca acelasi lucru. oricum in probleme de genul ai mare nevoie se SUCCEs
Simplu, gandeste-te ca si el are partea lui de "dreptate"! Si asa o sa admiti incetul cu incetul ca amandoi sunteti vinovati ca ciorapii sunt roz si nu albi (doar un ex.)!
@MaRiAn cel mai inteligent raspuns posibil care il puteai da) vrei si funda scumpule:*))