anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi si mie informatii despre sterilete, daca afecteaza partidele de sex si eficacitatea lor.Merita puse?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu afecteaza partidele de sex, au o eficienta buna (in jur de 98%), dar se folosesc numai de catre femei care au deja copii si nu-si mai doresc altii pentru ca pot da infertilitate ulterioara folosirii lor.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din punctul de vedere al unui barbat care a avut de a face cu asa ceva iti raspund din toata inima ca afecteaza.Nu stiu daca ma crezi dar il atingeam in anumite pozitii in special, mama iedului, si-mi provoca o durere suportabila ce-i drept dar conta ca ma distragea complet de la act si trebuia luat de la capat totul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult.Deci se pot pune dupa ce fac un bebic :X. Dar daca harciog spune ca se simte...adica nu vreau sa fiu egoista si sa ma simt doar eu bine.

| mmaria a răspuns:

Nu stiu daca se simte sau nu in timpul actului sexual, dar pot sa-ti spun 100% sigur ca sunt abortive (nu contraceptive). Adica nu impiedica fecundarea ci doar dezvolatarea copilului in uter, prin modificare conditiilor din uter! Mii de femei fac astfel o multime de avorturi timpurii, fara ca macar sa stie. Deci nu sunt contraceptive ci abortive. M-am gandit ca poate ai vrea sa stii si asta despre sterilet.