Cat am fost impreuna, ii spuneam "iubita", nu stiu dar mi-a placut sa o alint asa, pentru ca are mai multe intelesuri, dar nu-ti pot spune cum sa-ti alinti iubita, deoarece aceste "alinturi" (daca pot spune asa) vin din suflet si nu trebuie sa te influenteze nimeni in alegerea lor.
Ai grija de tine si o relatie cat se poate de lunga si de ce nu... o nunta. In viata nu se stie niciodata de unde sare iepurele
Pisicuta, pisoias, tigrut, buburuza, mamutica, bombonica, viermisor, bondarel, albinuta, furnicuta, frunzulita, floricica, papadie, miericica, capsunica, gogosica, dovlecel, zaharel, dulceata, piticot, galusca, ursulet, gurita, turturica, ratusca, morcovel, spanacel, frumusica, pasarica, vrabiuta, gargarita, gandacel, serpisor,. sper sa te ajute
Pui, puisor, puiut, bebu, bebe, baby, iubi, pisi, pisuc, pisoi, ursuletz...sunt o gramada, cauta ceva sa i se potriveasca!
- alintata, guritsa, pisi, puiuts, mami - Mai mult chestii d astea diminutivale sau cum iti place tie sa ii spui.
Prietenul meu imi spunea ''bebe, soricel, iubi, puisor'' poate ''soricel'' nu e prea special, dar mie imi placea, il iubeam si ma iubea ...
Iubito, dragoste, viata mea, sufletel, ursulet, frumusete. Orice ce nume care este asociat cu ceva ce ei ii place. Este mai bine daca nu introduci alinturi de genu "scrofita mea" daca animalul ei preferat este porcul Insa daca din gluma ati inventat voi ceva "nume de cod" mai ciudate petru voi este mai bine sa le pastrati cand sunteti doar voi doi.
Mult noroc si va urez si mai multa dragoste
Cred ce numele de alint vin din suflet si nu trebuiesc influentate din alte parti. Dar sa-ti raspund la intrebare: al meu imi zice bambina, sufletel si zuza mica.
Prietenul meu imi spune fluturas si eu ii spun suparici(este mai suparacios din fire)
beausingurlamasamea întreabă: