| Houselaurie a întrebat:

Dati-mi si mie niste sfaturi.am 18 ani, nu am avut nici o prietena, si vara asta mi-am propus sa am si eu pe cineva cu care sa pot vb despre orice sa ma inteleg cu ea, si cand va veni timpul sa o sarut, si mai incolo poate sa intretin si relatii sexuale, pentru ca sunt curios sa vad cum e.cred ca sunt si putin cam timid, cum sa intru in vb cu ele? nu as vrea una care sa fie miss nu stiu ce, sa fie normala, pentru ca sincer vad o gramada de cocalari si copchii asa care nu stiu ce e cu ei cu prietena, si eu nu sunt in stare. voi ce ati face in locul meu? unde am cele mai mari sanse, cum sa o abordez pe strada fiind mai timid, ziceti-mi si mie cate ceva ca nu mai pot sta asa si vacanta asta.

6 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Atunci cand iesi in oras, in parc pe undeva si vezi o fata draguta, care tiar placea bagate in seama cu ea, cerei nr, idd ceva thinking fa-i complimente, chestii de genu.

| krystal02 a răspuns:

Da-i un buzz poate iti raspunde smug. Glumeam. deci sppui ca vrei o fata. Sti daca vrei o relatie cum zici tu acolo ai nevoie si de iubire. Nu poti sa mergi la prima fata de pe strada si s aii spui : "hai gagica, hai la un suc" pentru ca, nu va tine nimic. Daca nu iti place de cineva, ar fi cazul sa gasesti o persoana... Si nu e asa usor, pentru ca iti dai seama, ca daca vrei o fata de treaba... mai intai trebuie sa treceti peste etapa amici si apoi ajungeti la iubiti. Oricum nu e asa usor sa iti faci o prietena. Sau ai de gand sa faci si tu "vreau o prietena si nu gasesc, vreau o prietena si nu gasesc, toate fetele sa apeleze la mine" laughing. Sfatul meu, daca iti place de o fata, vorbeste cu ea, invit-o la un suc la o plimbare. Fai un cadou, o atentie, poate asa o cuceresti. Succes

| RoXyyR a răspuns:

Pai in grupul tau de prieteni nu e nici o fata draguta care sa tit placa? E imposibil. Pai vorbeste fii deschis cu ea si cerei un nr de tel un id... iar apoi o sa vezi ca totu o sa fioe de la sine si sarutu si relatia sexuala. Desi te inteleg ca poate ca esti timid deoarece nu ai mai cunoscut pe nimeni dar pentru toti e un inceput si ai incredere in tine. Mult succes si sper ca ti am fost de folos

| Melissa_5072 a răspuns:

Dar nu trebuie sa o abordezi pe strada neaparat. Eu ti-as recomanda sa incerci la o piscina, de exemplu, fiind vara. Acolo poti gasi destule fete si nu e greu sa intri in vorba cu ele. Incearca sa faci un comentariu spontan despre situatie, si sunt sigura ca si fata iti va raspunde. Multa bafta!

| Cella a răspuns:

Pai iesiti cu prieteni grupul tau de prietenihee heemergi intr.un club de ce nu acolo sig gasesti pe cineva iti faci noi prieteni, nu trebuie sa fi timid nu ai de ce, fi sigur pe tine si o sa vezi ca este bine. Sper ca vei gasi pe cineva perfect pentru tine, de care te vei indragosti totul va merge de la sinne nu trebuie sa fi expert in a saruta sau alte chestiuni, pentru nimeni nu s-a nascut invatat... totul se prinde pe parcurs viata in fiecare zi te invata ceva.
Numai bine si iti doresc o vara frumoasa alaturi de cineva care te merita. Pupici:X

| simi_2375 a răspuns:

Iti zic sincer poti sa fi avut si 1 000de prieten tu trebuie sa gasesti fata pe care sao o placi si sa te placa...si stai calm dupa destul de multe relatii tot nu o sa stii ce sa faci (ex:mie acum imi place o fata si desi am avut destul de multe prietene in fata ei ma pierd...)