Dialoguri nu pot sa-ti dau, ca nu stiu nici ce vrei tu sa zici, da' tipa? Pentru inceput intreab-o chestii simple, cum a fost ziua pentru. ea, cu ce a venit, cat poate sa stea etc. Apoi va intrati voi in ritm, doar ai grija sa nu o jignesti, ca tu platesti si la propriu si la figurat!
Dupa... filmul e baza.
De ce te intalnesti cu cineva mai mic decat tine cu 2 ani?:O mai bine cautati unu de 18 ani
Vrei sa te duci la mall cu ea?
1. Ori ai bani prea multi.
2. Ori iti place sa fii magar, sa cari sacose.
3. Ori esti prost.
Du-te cu ea la un film interesant si o sa fie mult mai bine, in caz ca nu sti subiecte de discutie ai putea sa folosesti filmul pentru inceput apoi o sa va dati drumu la vorba si o sa vezi ca o sa vina de la sine.
Bafta, a si inca ceva. Sa-i furi un sarut macar, ca doar nu o scoti la film de gratis. Scrie moca undeva?
Glumesc, salut!
Pana acolo, vorbind despre filme vazute.Cand ati ajuns...``Ssssst!,ne uitam la film`` Cand iesiti,du-o la un suc si la o prajitura,vorbiti despre filmul vazut,si despre voi.Ce va place, ce nu va place, etc.Sunt atatea in lumea asta incat nu ai toata viata la dispozitie sa le vorbesti.
Eu in locul tau as merge cu ea intr-un bar, m-as ruga sa ne dea ala bere, si i-as arata pe laptop un film cu.Chuck Norris sau Keanu Reeves.
De ce am ajuns în stadiul în care nici să comunicăm nu mai ştim? Chiar nu puteţi purta o discuţie? Chiar nu aveţi nimic în comun? Atunci, de ce mai este o întâlnire? Gândeşte-te la asta.
Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!
si acum, citeste de jos in sus scuze de mass dar e prea tare sa nu-l citesti merita citit