Nu exista mesaj care poate cucerii orice fata cum de fapt nici tehnica de abordare care sa tina la toate.Dar poti sa-i spui urmatoarele:Esti fata pe care am asteptat-o de-o viata , tu ma faci special.Nu pot sa rezist fara sa te vad sau sa iti aud vocea.Tu esti buburuza mea si vreau sa te fac fericita
Depinde ce fel de fată.
O fată calumea nu o cucereşti cu un mesaj. E nevoie de mai mult.
Nu pleca cu sisteme făcute în cap de acasă că nu-ţi iese.
Nu poți... Pune-ți imaginația la contribuție și vezi ce (căcat) îți iese. Baftă
Un mesaj? Dar ce suntem la gradinita. Uite ce e. o fata nu se lasa cucerita cu un simplu mesaj oricat de siropos ar fi. Atunci cand vrei sa cuceresti iti ia ceva timp. Sfatul meu e sa ii spui ce simti pentru ea. Ai grija sa nu exagerezi cu complimentele pentru ca e posibil sa o speri. fii atent cu ea, cat de grijuliu posibil. daca ai posibilitatea surprinde-o din cand in cand cu cate o floare, sau orice altceva si invit-o sa iesiti cat mai des. asa va veti cunoaste mai bine si veti vedea daca sunteti compatibili. Bafta
Cam asa e . Uneori pot spune ca din prea multa daruire si incercare sa faci o fata sa te placa ...etc dai in extrema cealalta
Uite un mesaj: Asteapta-ma. Vreau sa vorbesc cu tine. Ne vedem in 5 minute.
Si te duci! Nu o poti cuceri printr-un amarat de mesaj! Du-te si spune-i in fata ceea ce simti, ca nicio fata nu da doi bani pe mesaje de dragoste. Sunt cele mai jalnice. Asa ca ce mai astepti?! ^_^
Ca sa cuceresti o fata nu e de ajuns un simplu mesaj...e mai bine sa ii spui in fata ce simti pentru ea si parerea ta despre ea.
Cel mai frumos mesaj vine din inima ta
Spune-i doar ce simti si fa-o fata in fata!
O fata nu se cucereste asa usor cu un mesaj si crede-ma stiu ce spun/
Daca vrei sa agati intr-un pub si ai sa zicem 16-18 ani merge bine : TU: Esti ca micul dejun pentru mine Ea: Adica? Tu: Adica te vreau in pat. SAU Tu: Nu te dor picioarele? Ea: Nu de ce? Tu: Pentruca de cand te-am vazut tot ai alergat prin mintea mea SAU Tu: Stii esti 70% apa si mie imi este sete. Dar cel mai bine merge abordarea directa http://www.youtube.com/watch?v=RTuBf4BrIgE poate te ajuta daca ai destul tupeu;). Bafta.
Ady nu exista nu mesaj minune care sa cucereasca orice fata. in primul rand o fata este artasa de felul de a fi al unui baiat de felul in care arata nu de un simplu mesaj...incearca sa fi tu insuti cred ca esta este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. succes
O fata nu poti cuceri cu un simplu mesaj in care scrii cuvinte siropoase si alte chestii de genu, o fata o cuceresti prin fapte. De exemplu fii mereu cu ea cand are nevoie de tine si sa o asculti atunci cand vezi ca simte nevoia de a vorbi cu cineva, sa o scoati la o plimbare, sa-i spui complimente si alte atentii care tine de un baiat... Sper sa ai noroc Pup