Numai tu stii cu cine vrei sa ramai.
Treaba e in felul urmator. Iubitul tau plecat, te iubeste in mod sigur altfel nu vroia sa va casatoriti, aveti un timp de relatie si exista incredere.
Cu cel de la facultate e foarte posibil sa nu ai nici un viitor niciodata. Daca te vroia renunta la job, iubita si altele.Dar probabil vrea doar asa, o aventura.
Daca tu erai indragostita de cel de-al doilea nu mai puneai la indoiala ca vrei sa fi cu el sau nu.
Am inteles ca ai un baiat de 2, 5 ani si ca ai fi studenta?! Pana-ti vine baiatul de unde s-a dus cu treaba, tu, asteptandu-l, iti rezolvi propriile necesitati, si acum doresti un sfat. Rezolva-te cat poti de mult pana cand apare marea speranta, dupa care te vei descurca la fata locolui.
Da sunt la faculatate, nu am inteles la ce te referi?
Da sunt la faculatate? nu am inteles la ce te referi?
Nu ai inteles la ce s-a referit? Se referea ca esti la facultate dar scrii mai rau ca un copil de gradinita.Scuze ca am tradus eu.Pe mine nu m-a deranjat probabil ca la unele cuvinte ai apasat gresit taste cum este in loc FAC ai scris VAC - F este linga V si ai apasat tasat V ca e pe aproape, banui eu.Dar la unele chiar ca ai dato de gard.Ai scris de ex CHEAR deci ai pus E in loc de I si se scrie CHIAR.Acum "chiear"ca nu mai este nici o scuza.Pe mine nu ma deranjeaza, doar am vrut sa iti traduc cea spus cine a comentat.Referitor la situatia ta ce pot sa spun e ca ai fost nitel folosita de acel tip care are prietena si se pare ca nu spune nu sa te foloseasca si pe viitor.In astfel de situatii tu care ai iubit si e plecat te-ai intretinut cu altu in lipsa de ce ai nevoie.Cu alte cuvinte este o persoana normala sa-i zicem asa, pentru ca asta fac mai toti sau majoritatea oamenilor si anume aplica proverbul -ochii care nu se vad se uita.Asta inseamna ca nu iubesti cu adevarat, sincer, cinstit nici o persoana.Chiar daca esti cu cineva ti se pare ca iubesti persoana la nebunie, dar e ceva amagitor, te amagesti singura uneori, pentru ca in momentul cind persoana pentru care deja erai pe moarte de dorul ei odata plecata tu ii gasesti imediat inlocuitor pe moment sau permanent depinde de caz.Probabil esti la o facultate cu plata dupa cum apari asa la prima strigare.
Andrei5001737 întreabă: