| Dia_4947 a întrebat:

Dati si mie idei ce le-ar place beietilor ca sa primesca de craciun (as vrea opinis unui baiat)(dar si fetele pot sa raspunda) app si baiatu e cel pe care il plac de el nu stie tonguebig grin

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O lama de barbierit gillete fusion power cu vibrator cea care are o baterie.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Clar, unui baiat trebuie sa ii iei ceva practic, pe care sa-l foloseasca!

Uite, prietenul meu e genul sportiv, anul trecut de Craciun i-am luat ditamai ursulde plus de 1 m si ceva si iti dai seama ca i-a placut, dar nu era ceva tocmai potrivit pentru el si mi-am dat seama dupa.
Asa ca dupa asta am inceput sa ii iau haine de firma (la reduceri, desigurbig grin) si acum vreau sa ii iau ganterehee hee. Macar stiu ca o sa ii fie de folos!

| ScandaL a răspuns:

Cate un pachet de tigari (si daca nu fumeaza se apuca atunci) laughing Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai tot ce vrea

| Dia_4947 explică:

Ideea e ca el are 12 ani big grintongue

| Dia_4947 explică:

Ce ziceti sa ii dua un parfumubig grin (da ideea e ca daca dai un parfumu la cineva iseamna intr-un fel ca cia "pute"si sa mai dea si el/ea cu parfum)deci nu chiar o ideea asa de buna da voi ce ziceti?big grin

| Dia_4947 explică:

Aa si am uitats a mentionez lui ii place eminem big grin

| Mereustresat a răspuns:

Pai nu stiu la 12 ani ai putea sa ii dai ceva simboilic nu stiu ce sa zic ai putea sa ii oferi un biletel sau sa-i aflii numarul de tel si sa-i dai un mesaj frumos sau chiar nu stiu ai putea sa mergi la el si sa ii dai un sarut dulcetongue si sa ii urezi sarbatori fericite nu stiutongue ceva de genu ceva ce sa nu impuna costuri si sa apreciezetongue sper sa te fi ajutat : daca da pls fundintza:X

| Mereustresat a răspuns:

FI SERIOAS CU tampeniile alea ca putelaughing sigur nu o sa se gandeasca la asa cevalaughing e o idee buna dar sa nu fie prea scump adica totusitongue