Eu cred ca mai mult e pentru copii...
Aveam o fata de 12 ani in lista si`mi zicea ca are iubit... ea era din brasov, iar el din constanta...si erau "impreuna" pe mess doar...
Insa sunt si cazuri serioase...Am o relatie de un an si ne-am combinat pe mess... el era in italia, iar eu in romania[ ca era din oras cu mine, ne cunosteam...doar k nu era in rom inca]...si e totul ok...
Totul ok pentru ca ne-am vazut...nu doar pe net.
Dragostea pe mess... hm
Hai sa o luam asa, eu am cunoscut o fata pe un site de motociclism... ea din Giurgiu, eu din Bucuresti si ne vedem cam odata pe saptamana si stam impreuna vreo 7 ore. Pe mess vorbim, vorbim si la telefon... deci se poate, dar mi-as fi dorit sa ii spun in fiecare zi "te iubesc" in fata, nu doar pe mess. Eh... vine si vremea noastra. Cat despre partea cu "suntem impreuna doar pe mess"... e o porcarie, nu poti vedea aceea persoana si iti faci mai mult rau dorind sa fii cu ea/el din ce in ce mai mult si neputand.
Mai era o astfel de intrebare. nu demult. raspunsul meu e la fel.
|
|
V
hmmm. stii cum e...cred putin. dar nu mult.deoarece pe net.mess.lumea se preface mult.chiar si la editatul` pozelor.si mai multe. unii se prefac. si cand ii intalnesti in realitate vezi ce diferiti sunt de fapt.eu nu zic ca nu e posibil. poate este. depinde de fiecare...prietenii.se pot forma. dar totusi eu una nu prea cred in dragoste pe mess. eventual asa ca te cunosti in realitate.cu persoana. vorbiti pe la scoala.si seara pe mess.asa da...caci va stiti. dar daca unul sta aici.si celalalt in alt oras.indepartat.e mai greu.
Cum adica dragoste prin mess
asa ceva e imposibil ne mintzim pe noi
real love nu virtual love hai k o dau in diverse
Eu sunt cu prietenul meu de un an si 2 luni si ne cunosteam demult din vedere, dar eu de 3 ani sunt in scotia, si o vreme buna dupa ce m-am mutat aici am inceput s vorbim pe mess. si anul trecut cand am fost in ro am decis sa fim impreuna. si ink mai suntem si ne iubim. am fost si in grecia o luna vara asta, tocmai am venit... a fost superb si o s mai fie. e greu,"pe mess", dar nah. altfel nu se poate deocamdata.
deci parerea mea despre mess e naspa. pentru ca as vrea sa fie langa mine, nu sa il vad la web, sau sa il aud la telefon.
Eu... tot pe mess l`am cunoscut i-am luat id`ul de pe hi5 desi nu avea nici o poza cu el "simtit" ca trebuie sa bag id`ul lui in lista) a fost pentru prima si ultima data cand am luat un id de pe net. a fost bine pentru ca nu suntem cine stie ce departe unul de altul [ 7 km ]. au trecut mai bine de 8 luni si suntem tot impreuna, fara sa intre nimeni intre noi ]; Dar normal, dragoste fara suferinta nu se poate da...
Dar se poate sa iti intalnesti jumatatea pe "net ".
Asa a inceput povestea mea de dragoste.Numai ca noi ne vedeam la munca zilnic, dar la serviciu nu vorbeam deloc, doar seara pe mess.Nu tine loc de dragoste adevarata
Am pr de 3 ani e cu 10 ani mai mare k mine si neam cunoscut pe mess dintr-o prostie printr-un hi5 poze komune))si acum ne iubim mult d tot si e totu ok asa ca...
Eu una...cred in dragoste pe mess.sunt cu el de de 1 an si 9 luni... el in portugalia... iar eu in ro.ne-am vazut...si ne este fff greu la amandoi...... dar asteptam vremea noastra cand vom fi doar noi doi ...il iubeeeesc!:X