| nuninuna16 a întrebat:

Dati va rog un sfat! ma indragostesc repede si prostesti, adica pe vreo luna si imi trece dorul de dinsu si earasi ma indragostesc in altu! ce sa fac? da singura fara jumatate eu nu pot!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta li se intampla fetelor foarte rasfatate si needucate cam pe la 16-17 ani, dar le trece repede. Stai un pic sa cresti, nu ti se va mai intampla. E doar semn de imaturitate cuplata cu o educatie precara care nu iti permite sa te controlezi.

| WildDream a răspuns:

Daca dupa 1 luna iti trece e clar ca nu e jumatatea, asa ca ce faci tu e sa fugi dupa cei pe care ti se pune pata. Nu e dragoste, e mai mult atractie.

| MissDyDee a răspuns:

Mai intai mai invata "nitica" carte ca nici sa scrii nu stii...si dupa mai discutam si de "indragosteli" d-astea de 1, 2, 3 zile, 1 saptamana happy.Si daca nu poti singura fara jumatate pai i-ati jumatate de portocala si gata ai rezolvat problema happy.Am impresia ca esti o copilita cam prea rasfatata!

| xanderblackx a răspuns:

In primul radn hai sa vorbim corect. apoi la tine nu e dragoste, este doar "live the moment". caracterul tau vrea ca intotdeauna sa detii controlul lucrurilor, de aceea nu poti fi intr-o relatie de lunga durata. daca nu-ti schimbi comportamentul, va trebui sa te obisnuiesti cu astfel de relatii. e simplu. numai bine

| gigibasca2013 a răspuns:

Esti o tarfa proasta, obisnuieste-te