Singura metodă ar fi să slăbești puțin. vei arăta mult mai bine fă tot posibilul să slăbești
Da, asa este! La baietii/brabaii grasi si f grasi, penisul se afunda in grasime si chiar este mai mic cu 2-3cm.
Daca te simti prost si jenat, poti schimba asta, slabind serios, fiindca ai 20kg peste greutatea normala.
Ai in jur de 25 de kg de grasime (osanza) in PLUS fata de greutatea normala/ideala corespunzatoare inaltimii tale. In astfel de situatii este posibil ca 3-4 cm din lungimea totala a penisului sa fie ''ingropati'' in ''pernuta de osanza'' existenta in partea inferioara a abdomenului. Este cazul sa incerci sa scapi de aceasta masa de grasime inutila. Sanatate!
Ai maxim 2 cm ingropati in grasime.
La 20 ani ar merge un maximMMM 80 kg totusi ai 1.75 nu 1.85
Burta e nasoala la orice varsta, pune mana si slabeste ca in 5 ani o sa ai organele inecate in grasime...
Ai obezitate gradul 1, sper ca stii ca e clasificata ca BOALA.
Si de asta pare ca este si mica ca am si picioarele grase si burta?
Nu, este mai mica din cauza grasimii din zona inghinala.
Ce interesant, ne povestesti cum l-ai comparat cu oenisul altor baieti? Pandesti la pisatoare in wc, sau organizezi partide de masturbari in grup? Chiar sunt curios
Citeste din nou intrebarea
Eu nu ti-am raspuns la intrebare, ci am pus o intrebare referiroare la prima ta afirmatie. Asta daca ai.nevoie de subtitrare...
Pare mai mică din cauza faptului ca esti tu mare. E o iluzie optica
Probabil ca fata a fost deranjata de kg tale și de aia a zis asa