anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau exemplu:daca cel cu care intretii relatii sexuale nu o introduce in vaginul partenerei ci in fundul ei ...asa-i ca se poate spune ca nici nu ai facut...ca nu se schimba nimic?

Răspuns Câştigător
| Julia89 a răspuns:

Da esti virgina in pasarik,de fapt anusul nu e facut pentru sex,dar in ziua de azi multe fete prefere sa faca sex oral,sau sex anal pentru a ramane virgine asta se practica de f mult timp,nu e inventata de voi ma refer la tineret,practic nu se schimba nimic dar nu mi se pare normal ori faci dragoste ori nu mai faci, de ce sa ai experiente urate si nu frumoase, de ce sa nu simti dragoste?

9 răspunsuri:
| misu a răspuns:

Cam asa e...dar ramai totusi cu ea bagata

| christinebubu a răspuns:

Te referi la faptul daca mai e virgina sau nu?
daca la asta te referi, te anunt ca fata numai e virgina.
mai bine o faci normal.pentru ca prin sexul anal se pot lua mult mai multe boli si sunt multe efecte urate.
indiferent de ce contact sexual (vaginal, oral, anal)ai numai esti virgina.

| betty17 a răspuns:

Nu ti s-a fisurat himenul, dar virgina numai esti. virgina esti pana in momentul in care intretii relatii sexuale, fie ca e normal sau anal(prin fund, in caz de nu stii)! e mai mult ceva psihic...din interior...

| winnie889 a răspuns:

Atata timp cat penisul nu a intrat in vagin pentru a rupe himenul este inca virgina

| Anastasia_4911 a răspuns:

Mai fetelor.prima data de ce n-o faceti normal?! Sunteti foarte romantice.ce sa zic. faci anal, oral...si dupa normal?! nasol! nasol rauuuu!

| Evangeline a răspuns:

Nu dai nici un exemplu. E din viata tawinking Da, draga mea... teoretic esti inca virgina, insa practic ai intretinut relatii sexuale, deci cred ca intelegi si tu.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat.
1. Femeia nu mai e virgina si numai daca este mincinoasa mai poate pretinde ca ar fi.
2. La orice examinare a zonei se poate vedea ruptura pe sfincter, deci se poate sti ca femeia a facut perversiuni sexuale.
3. daca nu si-au facut analize inainte, partenerii isi pot transmite boli sexuale.
Exista oi anumita categorie de fete, de moravuri usoare, lipsite complet de educatie si cu un coeficient de inteligenta foarte scazut care au impresia ca daca fac sex anal sau oral mai sunt virgine. Majoritatea ajung astfel sa se prostitueze, dar sa tot pretinda ca ar fi virgine.

greece12
| greece12 a răspuns:

Cum sa nu se schimbe nimic? Orice medic poate constata ca ai facut sex anal.Nu pot intelege de ce o fata se expune la atatea riscuri gratuite si boli, doar pentru a nu spune NU baiatului de langa ea! Este umilitor si reprobabil.Viata sexuala o incepi atunci cand te simti pregatit sufleteste si fiziologic.Nu te minti singura,spunandu-ti "eu sunt virgina",nu mai esti.Da,ti-ai pastrat himenul intact.Dar, cand va veni ziua sa-l atinga cineva, tu deja vei stii la ce sa te astepti. Poti sa mai spui ca nu s-a intamplat nimic si esti virgina?

| Narcis2007 a răspuns:

Sexul anal e o prostie...si nu mai esti virgina