Daca din punctul tau de vedere el ar trebui sa te intrebe daca il placi,atunci fii pregatita sa astepti.
De placut,te place,timid nu prea il vad sa fie, poate ca nu intelege in totalitate semnalele transmise de tine.
Continua sa-i arati ca-l placi, poate putin mai evident si...asteapta,mie imi dati senzatia ca va temeti unul de celalalt, mai exact unul de refuzul celuilalt...
Sa ai grija si rabdare.
Succes!
E posibil sa te placa...dar vei afla intr-un singuyr mod. vorbeste cu el.si vezi ce spune. nu e adevarat ce spui-ca ar trebui sa te intrebe el.Te-ai gandit ca poate e si eltimid sau poate nu te place? Daca tu ii marturisesti asta poate o sa inceapa el sa t eplaca.
Ei acum e aproape clar ca te place, nu se stie daca mai mult sau mai putin decat pe colega ta pentru ca nu sti cum se poarta cu ea in lipsa ta, dar sigur te place
Off foarte dragut! Mie mi-a placut de un baiat si se comporta la fel si cu mine si cu accea persoana dar cu mine mai frumos.Vaiii si i-am zis ca il plac si el nu ma placea de atunci l-am evitat si acum vine el la mine.In unele cazur nu e bine sa iti spui sentimentele dar in unele da.Eu asi zice ori sa te interesezi ori sa astepti sa iti zica el ori sa ii spui tu.Sa ii spui tu nu e bine poate merge prost sa astepti sa zica el poate e rusinos mai bine intereseaza-te si daca ai aflat ca te place poti sa ii marturisesti sentimentele tale.Desii povestea ta e foarte frumoasa, nota 10.
beausingurlamasamea întreabă: