anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda! ajutati-ma va rog.cum sa cistig dragostea unei colege de clasa? avind in vedere ca am si un adversar? situatia pare fara speranta, nici nu stiu ce sa fac.am un adversar si unii din clasa spun ca ar trebui ca el sa fie cu ea. ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poartă-te frumos cu ea, ascult-o când e supărată, consoleaz-o, fi tandru, grijuliu, cavaler, apăr-o dacă e necesar.
Succes!

| blueheart a răspuns:

Hei! Daca vrei sa-i castigi atentia si dragostea incearca sa fii natural,sa fii tu cel din fiecare zi,sa fii sincer, atent, sa-i arati ca tu esti cel care merita dragostea ei. Daca nu te vede pe tine, pe cel care ar putea-o face fericita nu dispera. Cred ca sunt destule fete care sa te aprecieze pentru ceea ce esti.
Dar mai intai lupta, nu stii ce iti poate oferi ziua de maine. Poate ca va vedea in tine persoana speciala pe care si-o doreste langa ea.
Succes!happy

| DaniAdrian a răspuns:

Daca o iubesti, ofera-i atentie si caldura, sa stie ca simti ceva pentru ea, incearca sa vorbesti cu ea, sa iesiti undeva doar voi doi, nu te lasa cuprins de sentimente din prima pentru ca ea sa va speria si va ateriza in cuib la "adversarul" tau, daca ai vointa si crezi ca esti destul de romantic, compunei o poezie dar sa fie din suflet, crede-ma multe fete din ziua de azi sau saturat de barbati cu burta si cu chelie, vor si ele un barbat in viata lor care sa aiba grija de ele, daca vei reusi sa-i faci o poezie, te sfatuiesc sa-i oferi cand veti doar voi doi, si mai bate si tu apropoul din cand in cand, adica sa-si dea seama ca ai sa-i oferi ceva special. succes.

| blacksoul69 a răspuns:

Stii,daca acel "adversar" iti e prieten lasa fata, un prieten face cat o mie de femei la timpul lui, si nu ma refer la prostii!

| Petru_Pantea_1968 a răspuns:

Daca o vrei pe termn lung ofera-i mai mult si mai bun decat actualul.Tie ti-ar place sa faca cineva ce vrei tu sa faci acelui coleg? Sincer