| Gina2 a întrebat:

Dau FUNDA!
Am nev de ajutor! Îmi place de un băiat! și nu sunt sigura daca și lui ii place de mine adica are câteva gesturi:se uita destul de des după mine...(când sunt la el la bar)(nu ne prea întâlnim)...incearca sa ma faca tot timpul sa rad! Credeti ca ii place de mine?:*

Multumesc Mult:*:*:X

Răspuns Câştigător
| neymar94 a răspuns:

Cu siguranta! Parerea mea este sa te bagi in discutie cu el cat mai repede posibil altfel isi va cauta alta fata pe care sa o cunoasca.Probabil ii este rusine sa iti spuna si asteapta sa actionezi tu prima. Uite ce sa faci:te duci la el te bagi in discutie cu el...incepi sal intrebi despre familie, apoi despre prietenele care le-a avut... apoi il intrebi daca te place. Sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu.Succes!

3 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Cand se mai uita la tine, mangaie-ti fundul ca sa-i atragi atentiawinking

| cookyeh a răspuns:

Eu sunt baiat si ti-as putea ca, doar daca se uita dupa tine si incearca sa te faca sa razi. asta nu inseamna neaparat ca ii place de tine. Sunteti prieteni buni, apropiati? Daca nu, e posibil sa simta ceva pentru tine.

| Bfocoasa_Aicilef_1987 a răspuns:

Parerea mea este ca te simpatizeaza si el dar probabil ca nu stie ce crezi tu despre el.baietilor nu le prea place sa se faca de ras sau sa-i refuze vreo fata; asa ca eu zic sa-i dai si u ceva semne daca nu vrei sa actionezi primawinkingsucces