Pai. incearca s`o recuperezi iar. Vorbesti deschis si regulat cu ea, ii spui ce faci, cum iti mai merge, cat de rau te simti din cauza asta Daca esti asa deschis cu ea, cu timpul o sa fie si ea cu tine.
Ea acum este foarte suparata si dezamagita de tine, mai ales ca inca mai vorbesti cu fata aia. Daca i-ai zice ceva in gen "nu mai pot sa vorbesc cu aia, din cauza ei ne-am certat noi. ea a facut cel mai rau posibil. m-a facut sa ma simt mult mai rau decat era la inceput". Mai ales ca ea abia asteapta sa scapi de ea.(e si putin geloasa).
Incearca sa comunici cu ea mai mult, dupa aia ii spui iar cat de rau iti pare si ca o iubesti. :d
Si apropo... nu trebuia sa astepti un semn de la ea Ea e fata si asteapta de la tine pentru ca "tu esti baiatu"
Bună! In primul rand e si normal sa te simti asa.Nu ai facut un lucru care se iartă foarte usor, dar timpul de vindecă pe toate. Vorbeste mai intai deschis cu ea si fi cat de sincer poti si tu. Fetele apreciază sinceritatea. Explicăi că ai fost un cap-patrat, ca ai actionat inconstient, involuntar.Peste 2-3 luni veti trece si peste asta.Stiu,e mult timp dar numai asa i se vor inchide ranile si poate v-a da uitarii suferinta pe care ai provocato.In principiu, lasa-i timp! Las-o să isi puna ordine in ganduri, iar cand va fi pregatita să te ierte o v-a face.Nu insista pe acest subiect sau o vei face să sufere si mai mult.Cu siguranta iubirea voastra v-a trece peste acest obstacol, dar trebuie sa ai rabdare.Iti urez mult succes si La Multi Ani!
fundita?
Timpul le va rezolva, dar inceraca sa mai vb cu ea, bafta, imi zici cum a mers, da?
Asa e cand iubesti 2 femei si nu sti pe care o vrei! incearca sa stai mai mult timp ca ea, sa simta ca esti doar a ei
Voi baietii!
in mom asta si eu sunt suparata pe tine desi nu te cunosc dar sa stii ca apreciez foarte mult si admir faptul ca iai marturisit prietenei tale tot
uite ce trebuie sa faci:
1 rupe odata orice legatura cu fata aia [nu-mi vine sa cred ca te simti vinovat si nu ai facut asta pana acum]
2 du-te la iubita ta si spune-i cat de rau iti pare, iai o floare, jurai ca nu se va repeta [sper si eu sa fie asa pentru ca sincer nu cred ca merita asta din partea ta]
3 ia-o in brate si sarut-o si aai grija mare mare de ea
ps: ai nevoie de mai mult bun simt daca intelegi ce vreau sa spun. nu vr sa fol alt cuvant [scuze ca iti spun dar mai bine iti spun eu o straina decat altcineva, nu o mai face sa sufere]
Nu poti face nimic unii oameni po sa ierte aceste chestii iar altii prefera despartirea.totusi incearca sa-i spui de sentimentele tale si ca iti pare rau de ce ai facut. poate ea asta asteapta. daca te va iubi iti va mai da o sansa daca nu ar fi bine sa o uiti...asta e parerea mea.succes
beausingurlamasamea întreabă: