Wow, wow, wow. Ma simt ca la interogatoriu. Nu stiu cum sa-ti spun. Pai...
1. Avand in vedere ca eu sunt bobobaca. La varsta de 13 ani am avut primul sarut si totul vine de la sine cand saruti pe cineva. Cu limba sau nu ( nu e asa scarbos) totul e ok si n-ai de la ce sa-ti fie teama.
2.Pai la 13 ani. Si a fost frumos. i-am dat primul meu sarut tipului respectiv.
3.Pai in ziua de azi crezi ca 90% din baieti se mai dau la tine? Slabe sanse. Fii mai sigura pe tine, lasa timiditatea (nu zic ca nu asa sunt si eu pentru ca te inteleg) si dai bataie altfel trebuie sa stai sa te uiti dupa baiatul pe care il vrei.
4. Dragostea nu tine cont de varsta. Bine nici la 10 ani dar la liceu e prea de tot sa astepti atat. Adica cum vrei tu.
5.Depinde cum decurge intre voi discutia, adica poti sa il inviti undeva sau stiu eu, dar sa nu tragi prea tare de el daca vezi ca n-are niciun interes. Nu esti urata >:-P. Toti suntem frumosi in felul nostru.
6.Fiind sigura pe tine. Fiind cu picioarele pe pamant hotarata sa duci misiunea pana la capat. Deci pur si simplu pune-ti in cap chestia cu "Totul sau nimic". La mine merge .
7. A pai da. da sunt destule chestii. e mai complicat. Daca vrei iti spun pe mess. ID:downy.bloo
8.Doamneee. Uite o fata cu picioarele pe pamant. S-au dilit? Deci fetele alea nu-s normale. Nu le asculta. De la 13-14 ani nu e o solutie adica 17-18-19 ani da, dar 14? Nu te lasa influentata. Probabil ele o fac de distractie. Sex cu cineva nu faci ca trebuie exact sa faci, trebuie sa te simti tu pregatita, sa te simti ok cu persoana de langa tine, sa-ti alegi persoana respectiva si sa ai grija cand mai cresti oleaca sa nu incerce sa profite mai multi de tine. Fii tu insati, incearca sa nu bagi in seama pe colegele tale, pentru ca si tu vei rade mai tarziu de ele cand se discuta pe la spate ca "uite cum e aia". Am patit si eu de-astea.
Acum imi dai si un punct din oficiu? Glumesc. Ne auzim pe mess. XOXO.
1.pai cred ca prin cl a 6 7
2.pai din cl a 3
3.pai nah u nu neaparat ca esti urata sau frumoasa fiecare baiat cauat cate ceva nu toti se uita la frumusete o sa vezi ca imi tz o sa ai gagii de o s ate saturi, nu iti fa griji e mai bine as apt ca nu suferi dragostea aduce odata cu ea si suferinta ai timp nu te grabi
4.pai atunci cand il intalnesti nu este o varsta da si al liceu e bine numa ca anturajul e mai mare
5.pai depinde de obicei baiatul dar daca e o rel deschisa si fata poate amandoi nu este o lege
6.asta iti va disparea in timp o sa vezi cand o sa cun pesr noi si o sa iesi mai mult
7.pai nah asta fiecare le descopera eu stiu multe
8.nu u asat nu e ceva de ras faci sex cand iubesti si vr sa te daruiesti din dragoste nu doar asa ca sa nu imi rada a; tii de tine toata la timpu lor mai ales asta ai grija cui te daruiesti
9.pai asta nu mai conteaza mai vb pup uiteb id meu andreea_marcu16 si imi vb daca vr sa mai stii ceva
IN SFARSIT O FATA CU CAPUL PE UMERI!
Felicitari!
Stai linistita e foarte bine ca esti timida!
Lasa baiatul sa te descopere
O fata care roseste cand este intrebata ceva este o fata inocenta
Esti foarte frumoasa si finuta
Iubit iti faci atunci cand te indragostesti nu atunci cand iti cere varsta
Si colegele de la tine din clasa? pai lasa-le pe ele sa creada asta!
Cand ve-ti ajunge pe la 18-19 ani baieti o sa fuga de ele
De ce crezi ca baietii de 18-19 ani se baga cu fete de 14-15 ani?
Doar ca sa gaseasca inocenta.
Nu grabi lucrurile
Daca iti place de un biat cu adevarat si simti ca esti in al9lea cer cand il vezi fa rost de idu lui si vorbeste cu el pe mess
Daca te intrebare de unde ai idu lui ii spui schimb de liste sau vezi tu ce
Si vorbiti non-stop
glumiti alea alea
si nu se stie cand va veni momentul sa realizeze cat de speciala esti
te pup si ai grija de tine!
App cu "limba" nu e chiar asa de yak
E chiar placut:X
si romantic:X
Daca e cu baiatul de care esti indragostita:X
Yak? in fine
1. 14 ani
2. 14 ani
3. nu te mai gandi la atatea. ai tot timpul pentru iubiti
4. pe la 15 ani asa. de distractie
5. clar, baiatul
6. prin " Indiferenta "
7. uita-te intens din 2 in 2 minute
8. la 17 e bine
9. BULINA +18
have a nice day
Din poza esti chiar draguta. ai trasaturi frumoase
si daca te-ai mai aranja putin, poate un look nou ceva machiaj. ai fii super:X
1.nu am prieten, deci nu am avut primul sarut
2.idem 1
3. ti-am zis. nu esti urata esti draguta.
4.nu trebuie sa gandesti " cand e mai bine sa am iubit". daca la liceu sau gimnaziu.cand te vei indragosti, te vei indragosti si gata. nu conteaza varsta
5. poti si tu sa inviti un baiat, dar de obicei baietii o fac.
dar acum fetele trebuie sa ia initiativa ca baietii...
6.si eu sunt timida si crede`ma incerc sa fiu mereu mai indrazneata. si ambititoasa.
7. Metode de flirt : principala metoda de flirt este privirea normal. poti sa aflii daca te place dintr-o simpla privire. daca se uita la tine mereu si mai zambeste e clar ca te place doar ca e timid. apoi de la privire se ajunge la vorbe si etc.
8.idem 4. cand esti pregatita, se va intampla.
9. daca n-am prieten. deduci si tu...
Nu o sa stau sa notez fiecare intrebare asa ca o sa-ti raspund in general eh bine si eu inca imi astept primul sarut dar sa fie cu cineva care sa merite; m-am uitat peste avatarul tau si chiar esti frumusica baietii au mult prea mult orgoliu in ei asa ca sa nu te astepti sa faca ei primul pas parerea mea; pentru intrebarea 8 - am vazut ca esti cu capul pe umeri, sa nu te iei dupa colegele tale pentru ca ai sa regreti mai tarziu, cel mai recomandat este sa incepi dupa casatorie ...sa ai grija de tine, bye
HappynewCenusa întreabă: