| Bogdan_9082 a întrebat:

Dau funda! Am si eu o nelamurire. Sunt impreuna cu o fata de un an, ne iubim mult ne intelegem ok dar avem o problema. Ei cica nu ii place sexul. Este posibil asta la o fata? Adica in timpul preludiului totul merge bine dar cand trebuie sa incepem actul sexual ea de multe ori nu simte nimic si intampina dureri si zice ca nu ii place. Care ar putea fi problema?

Răspuns Câştigător
| alexeanca a răspuns:

Problema poate fi una emotionala sau fizica. Cea emotionala se refera desigur la faptul ca probabil nu e pregatita sa faca pasul asta cu tine, sau a avut o experienta nefericita in trecut. Iar cea fizica, durerea poate indica o lubrefiere insuficienta sau probleme de sanatate.
Stai de vorba cu ea, afla ce isi doreste cu adevarat, afla ce probleme are sau a avut in trecut si daca o doresti cu adevarat:ai rabdare!

12 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

S-ar putea sa fie vorba si de o vaginita, cauzele aparitiei acestei boli sunt multiple(chiar si sapunul sau tampoanele o pot provoca), care creeaza dureri mai ales la introducerea organului. Cel mai bine e sa mearga la doctor.

Abh
| Abh a răspuns:

Ori nu te iubeste, ori nu stii tu cum sa o exciti, ori este pur si simplu frigida. Raspunsul nu este chiar asa de usor de aflat.

| mario a răspuns:

Ia tragei 2 palme la ureche in timp ce o pentrezi poate are novoie de mai multa adrenalina.auzi la ea nu-i place sexul!laughinglaughing

| whatever_3916 a răspuns:

Hmmm... poate nu ii place sexul...cu tine? cum merge bine preludiul daca ea nu simte nimic si o doare? raised eyebrows ba nu merge bine delocwinking

vorbeste si tu cu ea si intreab-o care e problema, ca noi nu stim ce e in capul iubitei talewinking comunicati daca vreti sa va rezolvati problemelewinking

| alexeanca a răspuns:

15 ani? Si vrei sa faci sex cu o minora? Tu ai mai mult? Total nepregatiti amandoi ce te mai miri? pfff

| ELena_1470 a răspuns:

Zii sa se duca la un medic. Posibil ca are ceva probleme.

| Nasu a răspuns:

Bogdane fratelo fata e virbina mane
ia-o usor excito si tu putin puna o trec caldurile dai ceva sa beie o bere un vin cu, cola ceva sa fie putin ametita da nu tare sa vezi tu dupa aia :X au mama ce scantei face de numa numa
e stramta normal ca o doare ia baga si tu degetu putin si joacate la punctul G putin sa vezi cum in 10 15 min incepe sa geama langa tine de zici ca e motorul de pe kawasaki ninja RX 7 cand i dau BLANA

| gabytza387 a răspuns:

Cati ani are

| box a răspuns:

Mario estid'eal meulaughing numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mario si box copi pierduti... Bogdan te-ai gandit ca nu te place? ori e asta ori ii e frica dupa ce a auzit [Paul]

| Bogdan_9082 explică:

Are 15 ani. Ce credeti.imi recomandati un lubrifiant de la durex?

| Bogdan_9082 explică:

Eu am 16